Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puni kafići glava na glavi i vi našli nekoga krtikovati ,,,
A u javnom prevozu stojimo prilijepljeni jedni na druge ko kosmodisk
ovaj cirkusant nekog predstavlja ahaha
dolazi proljeće i sta oni ne očekuju da će ljudi izlaziti napolje?
bukvalno možete vi pričati u nedogled, jednostavno, boli nas neka stvar, sviju nas, doslovno
Tttttpppppuuuuu
hebale vas vise vad e.jere pustitie narod da zivi u ovom jadnom zivotu.. hebala vas maska koja ne sluzi nicemu nikakva zastita licno pebolio ovu ublehu zena bila svo vrijeme sa mnom.bez ikakve maske njoj nista..
Samo mi u BiH eto patimo zbog 'mjera'. Samo mi imamo zivote izgleda...niko drugi.
zatvoriti sve objekte na mjesec dana kad stoka ne zna drugačije nego jedno na drugo
Bez Hanke necu da se okupljam.
U zadnje dvije sedmice nas ubjedjuju da ima "explozija" epidemije... Google covid stats Bosnia ne bas i ne misli tako. Sve je stvar propagande, za istinu vise nikoga nije briga.
što bill gates & ženka mu melinda, preko jarana iz stranke zvane who (szo), iza koje stoje mmf i svj. banka da priskoče u ukrote neposlušne političke lidere, a uz zdušnu pomoć soroša, kisindžera (ned), te farmaceutske mafije... prcaju države članice un, a vlade him samo prosljeđuju... i tako se na kraju igrice gluvih telefona oglasi i lokalni krizni štab iliti stožer, iako je cijela igrica -- protivustavna!!
hebem vam mamuuu stoko
Samo da ne umre Bora Čorba dok traju ove mjere kako će se oprostiti od njega
A u GRAS-ov autobus nagura se po sto ljudi, pola ih bez maske ili s maskom na bradi. To vi rjesavajte.
Mrš!! Klina ću vam nositi masku vani!!
A u RS uzivo muzika od 1.Ja jada i cemera