Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka svima onima koji nisu ostvarili ciljeve 92-95;kome god Bosna ne valja neka slobodno ide,mi koji ostajemo nemamo rezervnu državu,nismo klali,silovali,palili kuće!!Samo u jedno budite sigurni,ko god udari na nas da mi više volimo smrt nego što vi volite svoj život!!! Bog mi je svjedok💪💯❤️🇧🇦
Za sve srbe koji zele nastavak proslog rata, jel to znaci da cete nastavit na traktorima odakle ste stali il cete opet krenut iz Banja Luke?
koa briga sta planiraju, dosadni ste.
Za sve srbe koji zele nastavak proslog rata, jel to znaci da cete nastavit na traktorima odakle ste stali il cete opet krenut iz Banja Luke?
Trojka je prevarila glasace i uspjesno do sada uradila slj: - povecali registraciju auta za 100 KM - 100 miliona KM vise svake godine RSu na raspodjeli PDVa, iz dzepa gradjana FBiH. - dali su Ministra financija Dodiku. - dali su UIO Dodiku. - ilegalno osiromasili gradjane FBiH za 100 miliona KM godisnje, dakle gradjani FBiH sada dodatno finansijski pomazu Dodika da radi protiv FBiH i drzave BiH. - omogucili snajperiste na entiteskoj liniji
Yebo vas zakon, trojka poskupljuje registraciju vozila.
Kazu ako u zivotu uvijek radis jedno te isto da ne mozes ocekivati promjene ali to za srpske politicare izgleda ne vrijedi. Sta hocu da kazem jeste da ako putujes u vrh njemacke autom da ne mozes stici za 2 stata. Znaci, moras promjeniti nesto a to je kulturno i posteno platiti za avionsku kartu, stati u red, ne gurati se i uci kad je vrijeme. A ti sad nastavi ko sivonja da u njemacku mozes stici za 2 sata i to autom. Pa niste fomula jedan, ukulturite se spustite se malo na zemlju.
Četvrto glasanje u Pančevu.
Da li narod u RSu zaista podržava ovog klauna na baterije? Ima li igdje traga razuma, je li sve mora hunski, barbarski, na prevaru, na prepad? Da li je narod stid ko ih predstavlja?
Ovo će Bošnjaci i svi patrioti BiH morati rješavati. Schmidt postsje politički impotentan i inertan. Zaglavio u drugoj brzini. Štaviše, trenutno njegov rad rezultira štetom za BiH.
Dizemo internet revoluciju…
samo nek bude kako Mile želi, da se stranci ne miješaju.
Ako ste dosli dotle da vam je drzavna imovina jedini nacin za vracanje dugova onda slobodno proglasite bankrot. Ukoliko ste davali kreditne garancije imovinom koja vam ne pripada onda treba da budete krivicno gonjeni.
Malo je reći da su ovi tzv.političari iz RS-a nenormalni
Nema oni se nece kanit dok belaj ne naprave allah ih kzanio ni po koji cjenu netreba im dat imovinu bih to je drzavna imovina rs je okuoirani dio bih
Išću guzici čepa al da valja
Pa preskocite te zakone i sl. Proglasite nezavisnost
Farsa od skupštine
Šta god da im je cilj, pojeli su nam 20 godina života!
Pa jel priznaju smita ili ne zasto ponovo glasaju nesto sto je ukinuo