Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB i DF,poslije Izbora 2020 kljuc u bravu. Pa nek varaju nekog drugog,ali ovaj narod vise nece.
i SDA sa njima logs
Malo koga je briga za državu i narod , bitne su fotelje ..
Fascinira me ovo grčevito nastojanje SDA da dođe do vlasti. Nakon što su od rata do danas gotovo cijelo vrijeme bili ta ista vlast, uništili sve i doveli USK u fazu raspadanja ( moram reći da je i SDP imao svoju neslavnu epizodu ) sada ponovo imaju želju nastaviti tamo gdje su stali. Nemojte opet, ako Boga znate. Poslije vas USK ne bi pomogla ni Vlada koju čine hollywoodski superjunaci.
@VOXpopuli2017 cuj zasto se “grcevito bori”,pa valjda zato sto ima ubjedljivo najveci broj zastupnika u usk, odnosno najveci legalitet da se bori za vlast sto je tekovina modernih demokratija
@Izetnanicizetnanic9 Ubjedljivo najveći boj zastupnika sigirno nemaju jer ASDA ima jednog zastupnika manje. Ali, nije poanta moga pisanja u legalitetu i demokratskim načelima. Akcenat je bio na moralu, etici, pravičnosti, poštenju, znanju... Da sam na njihovom mjestu, nakon svega lošeg što su uradili i doveli USK u stanje kakvo je sada, ne bih mogao od srama i stida ni pomisliti da ponovo preuzmem vlast.
sda u talu sa fikretovim liberalima... ima li kraja ovoj farsi i stranki koja izdaje BiH od kako je nastala?
Glasajte i dalje za SDA, SBB i slicne, sami sebi jamu kopate !!
Ratni zločinci ministri ako uspiju skupiti većinu.
Propali pokusaji smjene vecine u skupstini usk-a. SDA USK ide u proslost na USK-a. Cak postoji mogucnost da neki poslanici iz SDA izadju iz stranke.
Idiote ko je ovdje izdajnik? Čuj 6 stranaka čini vlast. Pa narod je poslao očitu poruku da neće ove uhljebe i nesposobnjakoviće na vlasti, pa oni opet zasjeli pod svaku cijenu
Pripreme za Sarajevo
Sarajevska vlada ostaje na vlasti do kraja mandata kao i na unsko sanskom kantonu.
Fahro je najveći licemjer.
Vijest koja ulijeva nadu da odes odavde momentalno!!! Hebes alternativu ako je alternativa SDA SBB i DF
SDP je sama sebe unistila , sklapajući razne koalicije sa nebitnim strankama, umjesto da je od početka formirana vlast sa SDA, umjesto nebitnog Scepe
Covjece jeste SDP propo u zadnjih 3 mjeseca pa to je za ne povjerovat. Sad se vidi da je politika koju Niksic vodi odron totalni. Jedino sto slijedi jeste krah i na lokalnim izborima.
SDA i Laburisti
Bez obzira na sve, pokazuje se da je SDA jedina ozbiljna politička organizacija u FBiH