Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Srbima se zna, ne volimo se i kad se marišemo, marišemo se muški. A ovi hrvati, odojci, lijepe se malo uz ove, malo uz one. Obraz đon.
@ziganteli svaka čast na komentaru
prica o obrazu a prodali vjeru za veceru
Nesto se iza brda valja
HDZ hoce da uvuce SBB u koaliciju, pa da skupa mogu preglasavati SDA, kao što sada rade na federalnom nivou.
Samo da se ćeka u Mostaru , dokle više?
https://www.dnevnik.ba/teme/je-li-memorandum-boing-bosnjacko-nacertanije-politicki-likvidirati-hrvate-u-bih-i-eutanizirati
HDZ JE SEKTA! i nikad nije ni bila politicka partija. Dragan Covic i clanstvo sekte nisu nikada prihvatili vaznu cinjenicu da svi gradjani BiH i cijelog svijeta moraju biti ravnopravni. Kad, i ako, se probude i kad izvade svoje glave iz pijeska, nadajmo se svi oni nece posezati za radikalnim mjerama i pociniti kolektivno samoubistvo kao sto to pripadnici sekte znaju ciniti.
Ima li kakvih vijesti o Radončiću, kako vidim o njemu ni njegov avaz ne piše... sta je sa tim čovjekom?
HDZ kao i svaka kurva insistira na više partnera.
GONI HDZ U 6pm
HDZ je svoje ucesce u vlasti zavrsio 09 - 01 - 2019.godine i sigurno da vise ni jedna probosanska partija sa njima u vlast nece
Kamenjari lizači raznih guzica svoj historijski opstanak su bazirali kroz lizanje njemačkih, mašarakih, austrijskih, italijanskih, bošnjačkih, srpskih, engleakih, američkih i drugih raznih guzica. Nema guuice koju kamenjar nije oblizao.
kenjaju ko foke...
Spašavajte me od HDZ i od Bobanovih govnara!
znaci orgije