Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete vi izvrtati njegove izjave kako hocete ali Hrvati su konstitutivni u BiH i to cete morati prihvatiti. Ne briga me ni za Covica ni Ljubica. Slobodno ih spremite u zatvor. Svaki koji dodje poslije njih ce imati ista ocekivanja od svog naroda.
kao što se ne formira ni u ispranim glavama guznocrijevaške bliskoistočne politike najnovijeg pazara
ne možeš vjerovati. srbi i hrvati u pozi 69. jedni drugima puše ko ludi. nisam interesantniji pornić gledao u životu. kakva neprirodna ljubav
Pa normalno dan se ne nformira.........to se ove mazge malo zanjele s krsa !!!!! SIKTER
Ja balavih smra-dova i zlobnih insana......pa ovaj clanak vam skutori ne ide nikako u prilog a vi se raznjakali do neba kao Zlatan nekakva PU-SIONA.........JA BI REKAO DA STE VI SKUTORI PUSIONA......ZAJEDNO SA LAKTASENKOM i vasim zna se ....DRAGANOM !!!!!! SIKTER.........ps Dragane u lazi su kratke noge :))))
sayo Potpuno si u pravu.Vjernik sam ali necu da pripadam Toru i Tornjacima ,necu da budem izvrsioc greske koju je neko u Deytonu napravio i ponistio narod bosne i hercegovine,dobre bošnjanje-bosance i hercegovce
Ja mislim kad se prevodi na bosanski, bosnjacki/njacki da treba reci da se vlast ne formira u ZOOOgrebu
Sve bih ja vas grupno na goli otok da tamo na miru i bez ometanja fino to raspravite.
Da, ravnopravnost apsolutna svih i svugdje, ali bez HDZ-a. Može li se u ovoj državi desiti da nakon 20 g. ne vladaju uvijek isti ljudi barem na entitetskoj razini.
Gospodine ja postujem tvoje pravo da budes Hrvat ili vec sto zelis. Ja cijenim i vjernike to je njihov izbor i to je njihovo Pravo.Ja trazim JEDNAKA PRAVA ZA SVAKOG POJEDINCA. Sama institucionalizacija individualnih Prava i sloboda nece donijeti Demokratiju, ali je to pocetak da svaki covjek zna da Insitucionalno ima ista Prava kao i ostali.Za tvog i mog vijeka bez obzira na tvoje godine, nece se ostvariti jednakopravnost jer sem prvog koraka Institucionalizacije jednakopravnosti predstoji dug put socijalnog i kulturoloskog ozdravljenja.Ja hocu da moja Prava i Slobode stite svi politicki izabranici bez obzira odakle dolaze, i da znaju da im je to Obaveza.
Meni kao Hrvatica, ne moze nikad biti Bosanac katolicke vjeroispovjesti \"hrvat\" kao ja! On moze biti samo Bosanac, katolik! Bok!
Pa i ptice na grani znaju da u BiH nikad nisu postojali \"hrvati\" i \"srbi\", vec u 90-ih poceli \"postajati\" \"srbi\", pa uz njih krenuse i tz (uz dodika) \"hrvati\":-)))))))) PS ako ce mo gledati po vjeroispjovesti, ima Bugara, Rumuna, Makedonaca...pravoslavnih, pa ima Italijana, Madjara, katolika....i zar su i onii \"srbi\" i \"hrvati\"......hahahah glu.pi narode, odluci te se STO STE!?
tkz.hrvati su otpadnici od Bosnjastva.u zemlji Bosni nije bilo nikad hrvata i srba sve do 19.stoljeca nego su bili Bosnjaci sve tri vjerske konfesije,tad je iz zagreba i beograda vrsen strasni pritisak na Bosnjake katolike i Bosnjake pravoslavce da se pocnu nacionalno izjasnjavati kao pripadnici srpske i hrvatske nacije.od tada i jest vjecito sranje po Bosni.Vracajte se svom rodu i korijenu Bosnjackom.
Ja sam vec davno prestala komentarisati sra*nja o fas*sistima i genocidima!!!! PS buda*le koji komentarisu njihova sra*nja, samo im vise dizu rejting!
marš lažove masoneriski vidi mu pogleda zlikovačkog, bezosjećajnog, pa kako taj može osjećati ičiju bol i patnju, nego ide s dodikom sklapa saveze, hapsi branitelje, oprašta srbiji tužbu, vukovar izbacio iz udžbenika, zag9ovara SRPSKU REPUBLIKU KRAJINU u hrvatskoj ovaj je samsebe već raskrinkao ko je i šta je...SMRTNI NEPRIJATLJ SUVERENIH HRVATSKE I BIH!
hahahahhahhaaa,bilo je zavrtanja usiju,sad se na brzinu daju drugacije izjave.nece Zagreb i Beograd formirati vlast u Bih, 2014 godine cemo svi glsati za SDP i sta ce onda krivoustog skutori.
Zar jos nije sto*ka fas*isticka/genocidna zaspala????