Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obećanje ludom radovanje. Promise makes a fool happy.
Izabrasmo ih a oni s putovanja na putovanje .. sa zenama i kompletnim familijama. A vi ovce .. gledajte kako kraj s krajem skrpiti do 01. u mjesecu.
sace brzo novih 25000 obecanja idu izbori a valjda ce se narod opametiti pa dat glasove onima koji su ljudi a ne ovim budalama lopovima naionalistima
Na kolko su obecanja radili !? :)
zato ko bude u novembru glasao za nekog iz šestorke ja mu sve po spisku. ove 3 godine vladavine sdp-snsd su ravne ratnim godinama
Uopšte nisam čitala tekst, naslov mi je dovoljan. Ko se još nadao da će ispunit ikakvo obećanje u korist naroda? Jedina obećanja koja su spremni ispuniti je povećati cijene poreza, smanjiti dnevnice, slati inspekcije da kažnjavaju firme zbog gluposti, itd.
NAROD ZNA sebi dobro ucerati, kao sto ce i na narednim izborima
I ove statistike su nigdje veze. Bog zna koje su parametre koristili.
Sami smo ih birali. Sada mozemo samo plakati.
bih nemože da opstane. Što prije se raziđemo biće nam svima bolje.
Gdje bi ti? Preko Drine slobodno, nećemo te sprječavati.
Hercegovina je stoljećima bila dio Hrvatske i ponovo će, da se ispravi povijesna nepravda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bitno je da imamo DRŽAVU ZA ČOVJEKA! al' u kurcu...
Ma ko i dalje misli da se ovdje može išta napravit ... ili je Glup ... ili je Mlad ... ili oboje ! Užas bez kraja nam ne gine... Za 100 godina izumrijet ćemo ... i doći će ovdje neki pametniji narodi ... da uživaju u blagodetima koje mi nismo u stanju iskoristiti !!!!
Vjerovatno je tih 8 obecanja vezano za njihove novcanike :)