Sastanak Lagumdžije i Moona
0
"Vlast se mora odmah uspostaviti"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom sastanku činimi se Lagumdžija imao monolog. Svašta on reče.. A nigdje nereče šta Moon odgovori. Ili možda čovjek nezna ni govoriti. Lagumdžija je predvodnik ultraortodoksne velikobošnjačke politike prisvajanja B i H, i to prvo federacije pa onda cijele B i H. Ta politika uzurpira zajedničko vlasništo definirano ZAVNOHOM. B i H je kao parcela sa 3 vlasnika uknjižena na svakog 1/3. Ako jedan od vlasnika uzurpira zajeničko vlasništo i ometa druge u posjedu, more se ići na sud i tražiti razvgnuće zajednice i parcelizaciju zajeničke imovime. Uvjek je to konzekvenca kad neko pokuša uzurpirati tuđe, bez obzira koliko se osjećao jačim, brojnijim, sa većom podtžkom međunarodne zajednice, islamskog svijeta i Turske. Sjetimo se samo Miloševića i 3. vojne sile na svijetu u njegovoj službi, pa koako je završio? Imam nebrojeno prijatelja Bošnjaka, svim srcem tvrdim da nikad ali nikad nisu bili nacinalisti niti željeli ništa tuđe. Zašto ovo Lagumdžija radi nije mi jasno?
Vlast se odmah mora uspostaviti... More bit da bidne a more jos vise bit da nebidne.
Pa cijela vijest o tome što je Lagumdžija rekao. Je li taj jadni Moon uopće mogao doći do riječi :)
Izmanipulisan si od strane SDP-a. Da gradjanska drzava nije moguca vidjelo je se od 91 do 95. Sjecas se jos sta je tada bilo?!
Pa ovaj Lagumdžija je stavrno glup lik
bla bla bla bla i tako godinama ista prica.Pa doke vise?? Koliko puta ponavljate jedno te isto dobro vam se jezici nisu izlizali,dobro niste bez olovki ostali od bezveznog piskaranja sporazuma .DOSTA NAM SUPLJE HOCEMO REZULTATE!! UDUSISTE NAS ,PUSTITE NAS DA DISEMO!! I NAJNORMALNIJI BI POLUDIO PORED VASE POLITIKE.
Samo naprijed Zlaja znaš da su oko tebe građani svih nacija, napravi vlast i dokaži ovima što te osporavaju da će svi u BiH biti ravnopravni na svakom dijelu BiH, mi znamo da su oni izmanipulisani od strane HDZ-ova i SNSD-a i nakon svega ovog kada se situacija normalizuje biće im sve jasno.
Mozda se radi o animozitetu nekolicine politicara ali postoje i politicari svih naroda koji se jasno opredjeljuju za BiH. Covic i Dodik to sigurno nisu, pa zasto bi se Lagumdzija trudio s njima, vidi i cuje njihovo opredjeljenje jasno i glasno. Nije Lagumdzija povrsan, samo vidi da mora traziti podrsku s vana jer \"u kuci\" je haos. Naprijed, sa uspjesnim formiranjem vlade! ******
Ja sam sokirana plitkoscu Zlatka Lagumdzije.
@@yep No, no, ja ne volim da se BiH raspadne, ja želim da to bude jedna prosperitetna proeuropska država, i ne vidim zašto misliš da volim da se raspadne, a kada se izbacuje 90% volja jednoga naroda onda kako bih mogao voliti tu i takvu BiH? BiH treba preuređenje gdje će se svi narodi osjećati ravnopravno a to zasigurno nije ovakav način da se volja i glas jednoga naroda ne poštuje, nije mi jasno kako Vam to nije jasno, glede lupanja samog sebe i lajkanja imam pravo jednom i to uglavnom iskoristim jer mi se svia ono što napišem inače ne bih niti pisao :). Lijep pozdrav i manje mržnje Vama preporučam i takvih riječi tipa lažov i slično jer upravo takove riječi odaju lažove, znaš onu napad je najbolja obrana ;) no kako rekoh liep pozdrav očito ovdje kod pojedinaca vlada ksenofobija i strah od drugog i drugačijeg pa prema tome više neću niti sudjelovati u diskutiranju za koje sam smatrao da je produktivno a očito ono što je produktivno se automatski proglašava lažovom, rušiteljem itd..
eee moji narodi u BiH. Ne dopustimo ovoj bagri od političara d nas okreće jedne protiv drugih jer je njima to jedini cilj i jedino tako opstaju i dobivaju vlast tako da govore protiv onih drugih. Ja vjerujem u onu normalnu većinu koja se slabije čuje ali je još tu, koja samo gleda kako preživiti od 1. do 1. Ja kao hrvat iz gruda nisam za nikakvo rušenje BiH i vjerujem većina mog naroda ali se i drugi narodi moraju solidarizirati s nama jer nije baš u redu da nam drugi biraju predsjednika i nije u redu da neki klonirani hrvati sjede na našim funkcijama, što danas provodi zlatko lagumdžija i SDP i svaka uspostava vlasti bez legitimnih predstavnika hrvata vodo samo novim podjelama.
Evo posto ti svakako volis da se BiH raspadne, onda bi ti Zlatkova vladavina dobro dosla, da kako ti kazes Bosne nema. Ali posto si skutor i lazov, i posto ce Bosne i Hercegovine biti, i posto ce gosp. Zlatko Lagumdzija da formira vlast onako kako on zeli, i kako kaze, a zbog cega je tebi muka, sve to sto ti pricas pije vode koliko i tvoje partije koje volis. Uz to da ne lupas sam sebi preporuke mogao bih pomisliti i da si osoba vrijedna razgovora. Posto si samo provokator i mrzitelj to ce ti stvarnost teze pasti. Pazi da ne umres od nje.
One dvije hantrage od Čovića i Ljubića sada traže pomoć od Rusa. E baš su hantrage....
Lazete kao prvo sami sebe, a svi ostali znaju istinu. Prica od 200.000 poginulih Bosnjaka plasirana od Radoncicevih medija nepije vise nigdje vode. Zrtve postoje ali nisu ni blizu tolike kolike bi vi na iznenadjenje cijelog svijeta zeljeli da su bile.
Vlast bez platforme = nastavak zavrsetka zvanicne podjele BiH = brutalna izdaja stotina hiljada zrtava agresije i svih elementarnih vrijednosti hiljadugodisnje BiH. Svim mogucim snagama za platformu !!! Naprijed SDP !!!