Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje rješenje!
Nikad nije ni postojala razlika između SDP i SDA
Lijevi moraju ući u vlast ako misle srušiti desnicu ... roviš iznutra ako si pametan ... u suprotnom pomiri se sa vječnom opozicijom
Predsjedništvo nema pravo donijeti ovu odluku bez referenduma jer se na GO jasno vidjelo da Bijedić koji zagovara ovu koaliciju nema baš toliku podršku u SDP TK.
Pogubno za sdp bi bilo da se udje u vlast bilo gdje sa sda
nema tu stava nikakvoga osim lopovskoga, kao u većini koji se bave lopovskom politikom i ličnim interesima.bili su oni na vlasti, pa ih ni silom nisu mogli otjerati, i sad kao ko fol zauzeti će neki stav. fuj gadovi sve i jedna politčka stranka, sve goli lopov do lopova, samo neka je meni a sirotinju samo moleza glasove
Baš me interesuje da li bi SDP ili BH blok, da ima kapacitet da formira vlast na državnom nivou, odbio koaliciju sa HDZ i SNSD, bez kojih je nemoguće formirati vlast ?
Taj '' ogranak '' je najveći i najjači dio SDP-a BiH.Samo,šteta što se nalazi u Tuzli..Ipak je to periferija,jel tako Sarajevo?
SDA još nije pustila zelene rotvajlere, dobermane i pitbulove? S lanca 😂😂😂. Da virtuelno "ujedaju".
pametni u tuzli, uhljebite se jbo ove ostale sto su se vec uhljebili pa pametuju...on sebe smjestio u parlament 5 milja mjesecno prima i kaki ovima gore kao principjelno necemo u vlast.
Neka neko objasni šta se desilo sa koalicijom na TK bez Kukića i motikića i SDA. Nikada nismo dobili realno objašnjenje zašto je to puklo.
@Bossnia Fahro morao vratiti dug Kukiću koji je gurao glasove njemu. SBB ušla u vlast i htjela kulturno da uvuće PDA. Međutim, Kukić, iako ništa veći kriminalac od svih tih iz SDP i SDA zajedno, je previše medijski eksponiran u Tuzli i to je došlo glave toj kolaciji.
Nema većeg jada od SDP-a na TK
@HKG Ovo je tako tačno. Grupa ruralaca iz gračaničkih, lukavačkih, živiničkih sela plus tuzlanski periferni uhljebi i kriminalci. To je tačno. Izuzetaka je vrlo malo.
Dajte malo Tuzli da diše, zaslužila je to, ipak je ona kolijevka socijaldemokrartije
"NAŠA" STRANKA REGISTROVANA U RS, NEMA NI JEDNOG ČOVJEKA NA FUNKCIJI U RS. SVE JE JASNO. SABINA ČUDIĆ PEĐA KOJOVIĆ NISU NIKOG IZGUBILI ČINI MI SE, OSIM U ČETNICIMA. BOŠNJAČE SPREMI sve ŠTO IMAŠ IDEMO OSVETA ZA 50 000 SILOVANIH ŽENA. JA KAD UFATIM VLAHINJU DOBIĆE GA UH AH
@dosljo Može li ban za ovu spodobu, da nam ne zagađuje mentalni prostor.
samo da iskoristim i ovaj momenat...da svim strankama njihovim ratnim profiterima i uhljebima pozelim kvalitet zivota kakav imaju posteni radnici i gradjani...