Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što će nam NVO kad podržava ove komunjare na vlasti. Vazda trube po medijima kako narod vazda bira jedne te iste face. A nikako da skontaju da narod ZNA ko mu je dušman a ko prijatelj. Zato svi vi van iz Bosne, a našu zelenu Bosnu ostavite onima koji je vole i brane.
jb.g PODRZAVALI STE SDP... sto bi se u narodu reklo: \"TRAZILI STE ETO VAM GA\"
I ovi iz NVO sektora, sve sami lopov do lopova, blebecu bezveze, a ustvari uvijek bliski vlasti. Hoce li iko konacno traziti da financijska policija zadje u sveijednu NVO, pa da se vec jednom znam kako se oni finansiraju. Od lokalnih, do ovih \'pametara\' na drzavnoj razini.
svi sugovornici NVO su clanovi SDP!
LJUDI MOJI BUDITE SAMO REALNI,MORA SE NESTO KARDINALNO DOGODITI DA SE STVARI IZMJENE,JER JE SKORO 20 GOD.OD RATA A NISTA NE IDE NAPRIJED NEGO SAMO NAZAD OD POLITIKE DO NAJMANJE FABRIKE I SELA.NAROD SVE VIDI A SUTI I TRPI JER VOLI SVOJE VODZE TOLIKO DA GLADUJE ZA NJIHOV CEJF I TO VAM JE REALNOST I SVI SU NA TO UPOZORAVALI.
prije nego vlast profunkcionira(ONIŠE)...komšić treba odstupiti sa funkcije hrvatskog člana predsjedništva BiH i to mjesto prepustiti Borjani Krišto
Pa kako ce proraditi ista kad pravoseljaci sve rade protiv evropski standarda da drzava ne zazivi. idi u pm svi!
Bosna nije samo zemlja, Bosna je bosanski duh. Poznat u svijetu bolje nego bilo klji na Balkanu. Svi znaju za Sarajevo i Mostar. Svako ko je jednom zavirio u BiH, vraca se opet sto se o drugim zemljama u Regiji nemoze reci. Problem je sto Bosna ima i takvih koji to ne vide, pa cak i mrze pa misle da je prispajanje za maticu HR ili SRB bolja varijanta. Bijedno je to. Zna se da su vremena teska sa ovakvim sunarodima ali prebrodice se i to. A vase ideologije ocjepljenja mogu smo koristiti mafijasima koji od tog profitiraju i narod za nos vode. Vi od tog nikada necete imati korist. Zapamti to! Pozdrav iz svijeta! Tvoj Bosnofil
DOBRO VAM JE REKAO ONAJ SVED BILD MISLITE VI BOSANCI NEKO CE VAM DRUGI NAPRAVITI I IZGRADITI DRZAVU,A VI OD KAFANE DO KAFANE SAMO FILOZOFIRATE,I POLITIZIRATE...NIKO VISE I NE PITA U SVJETU ZA TU ZEMLJU I DAVNO SU DIGLI SVI RUKE,JER JE SVAKO IZGUBIO POVJERENJE U VAS I VASE POLITICARE.
i to daaavno
I Bog je od nas digao ruke ....