Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko tebe sta pita.... drzi se ti cika dode
Druze Nebojsa, De se ti malo pobrini za multietnicnost u RS. Budite vi bolji entitet i u tom pogledu.
Nemaju,SRBI sta traziti u Federalnoj Vladi !!!
SERONJA RADMANOVIĆ..
5% birackog tijela blokira rad pola drzave. To je cini mi se vise od ravnopravnosti...
OVAJ KUČNI LJUBIMAC BEOGRADSKE NACI POLITIKE, ne konta da Dejton nije propisao konstitutivnost 3 Naci partije, nego jednakopravnu zastupljenost predstavnika 3 odnosno svih Naroda, u BiH, FBiH, ali i u RS.... No, Brojevi su ČUDO i JEDINA ISTINA, ali o tome ni jedan cuko ne kaže ni AV..AV...
ALLOOO..... RADMANOVIĆ BRANI HDZ i HRVATE ???? SANU \"Načertanije\"- nova strategija u verziji IVc...Karlobag Virovitica....
Vidim suze ti teku koliko ti je žao HDZ-ova, pa vodi ih sebi u RS i daj im treči entitet dok još postoji RS jer će od vaše RS ostat samo RBiH.vozdra hahahahahahahahaha još samo malo.............................
Haj ako nista bicete onda \"Bosanci\" u svojim maticnim drzavama. Cim im nesto ne bude leglo od vas.
Jestel vi nesto vrijedniji od nas? Umjesto da vam bude cast biti Bosanac, vi nas ucjenjivate da vas podkupljivamo foteljama i drugim popustima.
Dosta je nama da vas moramo podkupljivati da bi zivjeli sa nama. Dosta. Ko ste vi? Dosta je bilo mlakonjske politike.
Seperatisti ako vam se ne zivi sa nama, onda posteno podijeliti, pa idite ljubite guzice svojim idolima u Hrvatskoj i Srbiji. Ako necete da budete zajedno sa nama. Budite zadnji u gradu kad necete prvi u selu.
Kako se osjecate? Ko da ste rodjeni, odrasli i pripadate : -Varazdinu -Nisu -Zagrebu -Beogradu -Osijeku -Kragujevcu -Puli Ili se osjecate kao Bosanci? Gdje vam se zivi i kako mislite zivjeti? Kao Bosanac ili Hrvat ili Srbijanac.
Ja mislim da je doslo vrijeme do pravoslavnih i katolickih Bosanaca da su stvarno BOSANCI. Mi ih ne mozemo natjerati do njih je nek odluce.
A ja mislim da smo pravoslavnim i katolickim Bosancima dokazali da vise nismo naivni i glupi \"Mujo\" Tako da im je bolje da udruzimo snage a ne da radimo jedni protiv drugih.
Znaci da \"glumis\' kucko.
A da ne govorim da u tome rijec ima i EU i SAD. Big Boss. A ovo sto ti furas \"ne trebamo se zamjerati Hrvatskoj i Srbiji posto oni prilaze EU\" Ma bjaaaaazi. Kao prvo ovo je nasa drzava a Hrvatska i Srbija moraju dokazati EU-u da se ne mijesaju u unutarnju politiku BiH. T.j. da su im ciste ruke da bi mogli pristupiti EU-u. A ja ne znam sa svim tvojim godinama \"provedenim u Njemackoj\" da ti o tome nemas pojma. A nesto tu trubis.