Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo me zanima jesi li i 92 trazio da skidaju bijele trake sa rukava i carsafe sa prozora.
Sumnjam da bi isto reagovao da je došla grupa ravnogoraca sa kokardama.
Nebi ni smio da reaguje. Razbili bi i njega i lokal! Svakako uz aplauze prisutnih.
Privatno vlasništvo je neprikosnoveno :) To je glavni kriterijum razlike uređene i banana države. U bananama se ovo *naše* uvek nekako prenaglasi i naposletku dokine *moje*. Tako da mogu samo da odHebu od čoveka. To šta on radi sa svojim privatnim vlasništvom je njegovo. Usput je dobio odličnu PR kampanju.
U ciji grad? Sta znaci nas grad? Svako je dobrodosao u moj Prijedor. Sjecam se kad je moj rahmetli otac stavljao bijelu zastavu na kucu...Poslije su njega, starca od 64 godine tukli i trazili novac a mene poslali na logorovanje...ne ponovilo se nikada i nikome..
@Eaglex pa najveca im je osveta da bijele trake svake godine postaju sve poznatije. Zaista mislim da ne mozes razumjeti kada pozivas na osvetu. Moja osveta je da necu da cutim o tome sta se desilo, necu da precutim istinu. istina je nesto sto najvise boli, a njih ta istina i te kako boli. Nemoj me pogresno razumjeti, vjerovatno medju nama dvojicom postoji generacijska razlika, kao i to sto zivimo u razlicitim sredinama.
Grad je vaš koliko i onih koje ste pobili a masovne grobnice premiještali i sakrivali, ISto kao i onih koje ste protjerivali kao FLorence KAO NEODOBRODOŠLE u vašem gradu 1992 na sve moguće nezakonite načine !
Srbi nisu narod nego cigansko pleme .Narod koji je svjestan svoje istorije i zbog buducnosti svojih novih narastaja bi konacno trebao da prizna zlocine koje jevidio cijeli svijet.Samo u genetskim poremecenim ljudima kao Svrbima ne postoji zelja za pokajanjem nego vjecita zedj za lazima klanjem pljackom i ostalim ciganskim rabotama
Nebeski narod nikako da se prizemlji....Nisu jos otvorili aerodrom u Popovom polju.Za katarzu i izvinjenje koje su Nijemci tako sebe oslobodili fasisticke proslosti i krenuli drugim putem za Srbe je nezamisliva ideja jer zbog biti njihove svijesti koja je negdje koji dan plus minus oko 1389 i Kosovske bitke.narod u cijim genima lezi osveta krv pljacka posebno Takozvanih Turaka i poturica nikada se nece promijeniti .Narod koji sve svoje lazi pretvara u istine i samo dublje tone u beznadje ..
Dobro je da se Bošnjaci kupaju u izobilju i sreći :) Ko o čemu, nego k.....
Koji sljam od ovog lika, sta znaci zabrana ulaska osobama sa bijelom trakom, da li se je bunio kada su te trake njegovi sunarodnjaci druge vjeroispovijesti morali nositi, mozda je lik i jedan od organizatora te fasisticke ideje, ocito se u ratu obogatio mozda bas na muci tih nesretnika koji su nekad morali nositi bijele trake a danas ih vise nema medju zivima.
Ko si ti četničino, tvoj grad?
Prijedorčani, ako ima iko muda među vama, zapalite tom četniku restoran..
Haha, izturak sa mudima? Kome hodza cunu osakati taj ni muda nema.
@BivsiTurcin3 potomče turski, ponovi malo istoriju.. nema većih turaka od vas srba..
Све честитке војсци Републике Српске на сјајно обављеном послу!!! 1918-1939 српска круна управљала од Балканом,1945-1990 главни град вам је био Београд и опет ће чим Америка падне на кољена.. С вером у Бога!
E pa srpko ima da se načekaš burazeru i naravno nedoživiš. Odeš otvorenih očiju!
@zaboravan Твоја мама највише воли кад га бацим на Куран па јој дам да то почисти,питај је ако мени не вјерујеш..Него,волиш ли и ти мале цурице као педофил Мухамед и остали терористи?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Istina boli
Boli istina druze moj ali to je tek pocetak treba odgovarati za nedjala ovo je samo napomena
Čiji grad? srpski?
Ljudi se boje istine.Istina boli.
Samo se u ovom svijetu ovakvom propalom kakav je, moglo desiti da Florence nije dobila NOBELOVU NAGRADU ZA MIR I PRAVDU, nego 7 dana pritvora u HAGU !!! Nekakvom tribunalu koji je trebao sankcionirati prijedriske zločince radi ubistva djece i sakrivanja masovnih grobnica civila u Tomašici i sličnima.
Slava komandantu, cuvarima i svom osoblju iz bivseg logora za svinjcad Jadnovo.
.....za dom spremni!!!
@buhtla Takodjer americkim pilotima koji su 99e rokali vlasku kopilad po Srbiji.