Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi bi pelet na zimu e nemere, dobit cete u aprilu
Vlasnik prodao preduzece radi toga sto je i on prevaren i pokrenuo proizvodnju kako bi namirio stetu ljudima ali ne ide preko noci.Mnogi su dobili po jedan dio kako ne bi ostali u hladnom pa kad svi dobiju po nesto krece drugi krug dostava. informacija je iz prve ruke i da se provjeriti iz komentara postenih korisnika a naravno mnogi su jedva docekali sahraniti firmu koja ce se ako Bog da iscupati iz govama
Ima li još " prevarenih " ? Ovaj ološ od čovjeka Nermin Pašović nakon svih obećanja izgleda da je sve izlagao. Prijava otišla Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu sa svim dokazima a Azra Begić koja je navodno radila kod istog isto prijavljena. Ovo je slučaj da SIPA djeluje. Narod prevaren, novac uredno uzeli sa ugovorima o prodaji.
Da li je itko dobio ista od ovoga prevaranta. Pogase telefone i sta ih briga legalna pljacka a sviju boli briga i inspekciju, policiju, sudstvo...Super smo drzava nadam se da cemo uskoro uci u EU posto im bas treba ovakvih ljudi poput ovoga biznismena.
ja sam jedan od prevarenih. hajd nek kliks napise ime i prezime osobe koja je uputila demantij
I ja sam jedan od prevarenih. Iz sedmice u sedmicu su nas zavlacili sa istom pricom: bice sljedece sedmice, nazovite sutra, bice do kraja sedmice itd. Ugovor koji smo potpisali ne znaci apsolutno nista, pogotovo kada smo vidjeli da data firma uopste ne postoji kao registrovana firma u BiH. Vlasnik se ne javlja na telefon a zaposlena osoba sa kojom smo potpisali “ugovor”, kada (ako) se javi, i dalje zavlaci sa istom pricom.
dado i ja sam isti daj da se uvezemo
Ko je vlasnik, znate li barem ime?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi što ste platili unaprijed, čekajte! Sada prodaja ide onima što tek trebaju da plate. Ako ostane šta neprodatog onda ide vama što čekate.
ovako se to uradi: sacekas isporuku (kompletnu) koja ocigledno kasni i samo je vratis te trazis povrat novca 😉 pa kad' mu skladiste bude puno robe zapitati ce se hoce li postovati kupca i dogovor
lazes garant,ko fol pokvarile se masine hahahah.Ne kupujte vise D Wood line i tako kaznite prevarante
Ma prodaju nekom po većoj cijeni a ove ostale stave na čekanje
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕞𝕝 👍☝☝😎😄😂🤣💩
Istina je slijedeca:komsija platio 4 tone ,dobio 1/2 tone...i to nekim malim vozilima tipa kombi i sl.I onda neduzni prevoznici trpe opravdani gnjev prevarenih kupaca...
Bosnjo voli prevarit vise nego hljeba se najest
Cuj cuj oni bi da tuze sto se kupac pobunio za polovičnu isporuku