Komentari (395)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA JE KOMPANIJA U PITANJU EXPORT IMPORT DJECE ZA RUSKO ILI KOLUMBIJSKO TRZISTE?
@SelamIzPodrinja ...prdiš bezveze. euroexpres ne koristi ovakve trulje.
@SelamIzPodrinja ...aha. pa, čudim se što se ne zezaš sa nekom fbih kompanijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
PA TREBALI SU VAS GRADZANI UBIT NAKO IZ ZEZANCIJE STA FALI HA JA
@BosanskiiSiin ne može niko dokazati ni da nisu
Hajmo mi tako ispred njihovih kuća se okupiti staviti fantomke i kupiti lažno oružje i marširati im 0-24 i predati im ženu i djecu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Cuj ovo; Radnici i kombi su od 8 ujutru na gradilistu i nije mu jasno kako su mogli napustit gradiliste bez njegove dozvole. Sljedeca recenica: Nije moguce da su radnici mogli bit oko skola jer se kretanje kombija prati.. Pa ta tvoja prva izjava absolutno negira ovu drugu jer pojma nisi imao da su ti radnici otisli sa gradilista.. Treba sankcionirat ne samo radnike nego i onoga ko zaposljava takve radnike. Da su se tako zaje**vali maskirani ispred kakve banke a ne skole moglo ih je roknut!
Šalili se pozivajući djecu da uđu u kombi, to samo kod nas može.
Materi se,svojoj,izvinjavaj...!!!
Svi bi trebali u zatvor. Taman da otkrijete lanac prodaje djece u medjuvremenu...ako vec ne znate.
Ovo priznaje je dovoljno da se pošalje na sud te kazni za ometanje javnog reda i mira u najgorem obliku izazivanje straha i panike među građanima. Ako je zaista firma koja posluje sa strancima, tu mu je i kraj poslovanja.
Cuj zezancija!!!! Laze pravo, neka policija provede istragu i neka se utvrdi stvarno stanje,jer osoba je obilazila skole... Nesto tu ne valja. I obavezno da se objavi ime kompanije.
Previše neozbiljan odgovor znači ovdje se mulja nešto.Kakva je to molim vas zezancija??Pa šta smo mi?Jel nas stvarno smatrate TOLIKO glupim? OBJAVITE IME KOMPANIJE!
Na sta je Sarajevo spalo pa se pedofilna kidnapovanja smatraju zezancijom. Meni se cini da je i bog od vas digo ruke.
treba vam sve trojici vilice poizbijati iz zezancije, bezbeli
kakva zezancija dajte imena debila i firme ako mislite sluziti necem dobrom, ovako i ovaj tekst mi lici na neku zezanciju, kreteni i oni koji su to radili i oni koji im pruzaju anonimnost
Izvinjavaj se ti materi...
Mala sala, vrlo duhovito. A i opravdanje je na nivou sale, nema sta, pogodjeno. Nisam siguran koliko bi se dobro trebalo "nazezati" tim ljudima. Cisto da se nasmijemo, nista vise.
sala vam je za prebijanja kicme, i lomljena nogu, onako iz sale, monstrumi i psihopate, ako ste vadili ljekarsko prije zaposljavanja ne znam kako ste psiho test položili, treba vas dobro nabubetati
iz šale su htjeli oteti dijete,....hmmm zanimljivo.... prodaj tu priču mravima
Ja bih im onako iz sale probusio glavu da su probali oteti moje dijete onako iz sale, kako debili kazu.
ovo ti je ako prodje prodje. app