Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČEDI LUKIĆU, LOPOVU I SDA UHLJEBU MOGU DOSTAVITI SAMO KARINU ZA KRAJ MANDATA I ODLAZAK IZ VLASTI. ☝️
@dubokogrlo007..i njemu i.svim tim uhljebima..." uturim " bez durexa i vazelina...i materi im isto...eto.!!! da Bog patili i za lijeka im trebalo...!!!
@dubokogrlo007, zna se da je ovaj Lukić iz kriminalne organizacije SDA decenijama u talu sa upraviteljima. On je prevejani lopov i sjecikesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji je klinac upravitelj pa da mu se dostavlja dokaz o vlasnistvu. Upravitelj je obicna privatna firma, u vecini slucajeva samo poduzetnik koji nalazi majstore i odrzava zgradu. Zamislite da automehanicar trazi dokaz o vlasnistvu vozila. Glupost. Ovo bi na sudu odmah palo. Moja imovina je moja licna stvar i upravitelj nema nista s tim.
tako je, nije njegov posao da gleda papire, njegovo je da cisti stubiste i odrzava rasvjetu. ko zivi u stanu, to nije njegovo da zna i vodi evidenciju
eto inicijativa da se dokaze i javno objelodane vlasnistva nad nekretninama nasih politicara i Zgembo iz Hrasnice se na to zali i ode sve u pm...ehh..
Što bi se reklo "imate mahanje". Sad ko god kaže da je pokazao, nek ovaj drugi dokaže da nije. Uhljeb kad dođe u administraciju, ni nakon sto godina ništa ne nauči. Dokaz o dostavi je dostavnica, po ZUP-u. Konji, komunalni.
Ovo je lična sprega i lični interesi Čede ministra i OKI siledžije koji je zgrade napravio na leđima stanara... za droge im trebali... Upravitelje ovakve kakvi jesu treba ukinuti ovo je ubleha teška...
Kaznite te nepismene majmune iz tog seljačkog ministarstva što ljudima nezakonito traže lične podatke. Koje su to seljačine.
Debila pa ovo nema nigdje ,naravno da nisam dostavio
neka oni meni dostave dokaz da nisam vlasnik
totalni debilizam.
Svrha ovog je nac stanove koji nemaju pravnog nasljednika i koje ce preuzeti opštine a onda će ih ovi za male pare kupovat, knjižit na sebe i preprodavat. Kriminal koji je već bio zabilježen u Starom gradu
Čisti birokratski teror nad građanima koji godinama uredno plaćaju, nisu mijenjali vlasništvo, a zbog desetak procenata prevaranata koji trguju stanovima, a znamo čiji su oni produkt.
Ja seljacina i stoke u onom Buca Potoku, jaa uzasa sta je ono..pa vise seljaka nego na cevljanovicima,Olovu,Ilijasu zajedno !
Znaci svi penzioneri svijeta vade ZK.Prici se ne moze,a taman se bilo stabilizovalo stanje.Nece vam niko platiti dugovanja starih vlasnika.To zapamtite!
u čemu je problem iskopira se i preda .samo je rok kratak barem 2 do 3 mjeseca produžiti
problem je, kakva sve mraka radi po upraviteljima, ti papiri mogu lako zavrsiti u tudjim rukama. nek mafija baci oko na tvoj stan, tacno znaju cijete dijete treba otet pred skolom, da bi izvukli neku korist. ja placam ti cistis i mirna bosna, boli te kar taman da je stan od ratka mladica
problem je zloupotreba...i to da će se ovo koristiti za utuživanja i eventualno nove namete....fina baza podataka, a zloupotrebljavaju i postojeće (kao npr.bazu podataka PIO/MIO, npr u predizborne svrhe-jeftino
Zamislite da sam vec donosio...Uvidjeli ste i vozdrica.Stoko hostaplerska!
nije briga upravitelja imam li ja papire od stana, njegovo je da odrzava a moje da mu placam. ko je u stanu, to nije njegov problem
Etaznih vlasnika stanova