Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj nase omladine i buducnosti...i mi nesto kukamo nama je super kakvu ce drzavu ovi dudlaci crijeva praviti.
@NormalMan Ovo je mladost samo jedne nacionalne skupine
Bolje i crijevo nego alkohol i droga :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cekajte barem jos koji mjesec...pa da puse svi iz iste cijevcice...pa vidjeli ste sta bude kada su svi lizali istu kasikicu...
@yeba.mene.drzava nakacio ti se na komentar vlaski bolesnik, obozavaoc sarajevskih medija inace... Steta
Mozel mi neko objasnit sta je fazon sa tom kasikom...citam vec par dana po komentarima i ne kapiram....Znam da se odnosi na Zarazene u RS?
Kako li u Njemackoj shishe nisu problem, u Rusiji,, gdje god odes shisha bar postoji. U Bosni eto ne bi trebao da postoji jer velikim znalcima smeta. Bitno je da ne smetaju akteri nedavnih akcija koji su utajili milione od drzave, a kafe i kolace naplacuju 3/4 KM, njihove baste mogu da se pune sasvim normalno bez ikakvih zabrana za rad. A bgm ni gradjani ih iz moralnih razloga kako vidimo ne zaobilaze.
@fbUser1589560826 kupi sebi to govno pa pusi nemoj gasiti ni noci niko ti nece nista reci..a,znas li da doktori nemaju da daju odgovarajuci lijek da smanji stres organizma uzrokovan upotrebom SISE..Nemaju stavdati u zamjenu i tim moze doci do srcanog-mozdanog udara.
Ukinut ih skroz zlo gore od korone
Pa otvori te. Imas pravo otvoriti. Samo nema nargile da vas truje. Ostalo moze
Svako sranje u drzavi ima svoje udruzenje,svi odjednom znaju svoja prava. Kako onda ne znaju tudja prava (placati porez,normalna plate za radnike a ne minimalci,itd). Nemojte se cuditi ako se javi udruzenje pedofila sa molbom da se vrata djeca u skole posto su I njima narusena neka prava
ja ne mogu da gledam ovu opresiju na mlade,pa hej bolan ovdje se krše ljudska prava!dajte djeci govna da cuclaju!
Zapošljavaju 4000 radnika na 340 narhilhana, ispadne kao da jedna zapošljava 11 radnika, neko laže,
Oporezovat kao cigare ili skroz zabraniti !!!
Ovo treba podhitno ugasiti i zabraniti i nargile i pusenje u objektima Potrovase narod ovi sebicni zatucani likovi
hebala vas nargila spalit je
Zatvorili nargila barove, a svaki pusac nargile moze u bilo kojem baru iznajmit nargilu na 24 sata da dudla kod kuce ili u prirodi a pri tom plati svega 10-15 KM sto je oko 2 puta narucivanja nargile u baru. NEMA LOGIKE OVA ZABRANA
Da li je nargila stetna-Jeste,da li je stetnija od cigareta-Ne.Kod nas su nargile stetnije od cigareta jer 90% nargila barova ne cisti nargile dovoljno ili sto je u vecem procentu nemal pa nikako,sad to kombinujte sa prljavim nargilama punih budji(koji se ne vidi zbog zatamljenog stakla koje vecina boca za nargile posjeduju)i jeftinog"second hand" okusa i dobili ste formulu za katastrofu nad organizmom.
koliko ste napacen narod svi vi koji komentarisete... cuj nema nargile ccc
To treba zabraniti za sva vremena,da ne truje narod.
Pusti ljude da rade, i oni imaju porodice
Molim vas pustite ih da rade, hocu da famflam crijevo cijeli dan