Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi želimo da platite porez, osigurate radnike, obezbijedite normalne uslove za rad, radno vrijeme, pravo na bolovanje, godišnji odmor, redovnu i dobru platu al' nema.
Na otvorenom pusite nargile u zatvorenom gusite ljude
@baumgartner ovo nabrojano nema ni u elitnim kaficima ala Metropolis, ali tu nema ovakvih komentara, em su utajili milionski porez em im je plata mizerna, ali hajde sto je zakazao drzavni sud nego i gradjanski moralni, uvijek puni ko sibica. Jer elitno mjesto u Sarajevu, ne okuplja se tu “bagra” kao u nargilhanama. Dvostruki arsini naseg svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za više od 10 godina mog života provedenog u Luxemburgu nigdje nikad ne vidjeh nijedan šiša-bar. Toliko o nargilama u Evropi. Meni je muka kad vidim našu djecu što nisu makla dalje od Neuma da ovo cuclaju, misle da su cool,nisu ni svjesni da, osim što se truju, izgledaju strancu kao egzotični, domorodački primitivci.
Njemačka je nama uzor, nema sta
Volim nargilu neg kilu pecenja
Ove nargile su vece zlo od cigara a vi kako hocete
Nargila barovi kao veoma važna privredna grana, nigdje veze
Ove nargile bez hašiša i opijuma ZABRANITI, budale puše čaj
Je*** li Vam vodena Lula majku majcinu ,zabraniti DIM U ZATVORENIM PROSTORIJAMA HITNO.
Ko u Njemačkoj da da a oni od 01.11.20 zatvoreni sedam mjeseci kafane,barovi ….zatvoreni tek sad po negdje po koja terasa otvorena
Vlasnici nargila barova??? To zanimanje ne postoji, valjda vlasnici Caffe barova. Mogli ste ubaciti u zanimanje Ceffe bar i striptiz bar vi možete sve
brat irfana cengica ima šlaufhanu eno ga provaljuje se po tviteru
Pa nargila je gora od cigara i radujem se novom zakonu, pogotovo radi tih nargilaša.
Nema tu gora od cigara zlo je jedno i drugo
dabogda vas zatvorili
Ne želite, jer biste onda morali izdavati fiskalne, prijavljivati porez, prijaviti radnike, uplaćivati zdravstveno i penziono, poštivati stroge sanitarne uslove...
a da date svojim radnicima i plate ko u Njemackoj, za pocetak, pa onda trazite da vas se tretira ko u Njemackoj
Prije svega treba zatvoriti sve bogomolje, jer odatle kreće svo zlo ovog svijeta. Ko je pravi vjernik njemu ne treba crkva, džamija, katedrala, sinagoga... On vjeruje za sebe, svoje molitve i razgovore sa svevišnjim obavlja kad god hoće, i gdje god hoće. A ovi lezihljebovici koji zive u tim bogomoljama i tumače vjeru onako kako njima odgovara, su najgori od najgorih.
Pa zbog vas i kontaju uvesti zakon :)))