Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a prijatelj mi preživljava u kafani i nađu mu 11 maraka više u novčaniku i kazne ga 3,000.00 majko moja. FUJ
hhheeee koja komedja ,utajio 50K a kznili 2.5k Lolo da si kojim slucaju u Americi , ti bi vec robio, i sve bi ti uzeli. Alca ponea su smjesili zatvor za manje od 20 centi.. Zalostan je taj sudija koji te osudio...
Haha. 2500. Hahaha. 😂😂🤣🤣🤣
Sud je prejak haha
Žalosno. Sudovi umjesto da sude i kažnjavaju, oni nagrađuju kriminalce
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Koji glupani, ne mogu vjerovati… a da su fino PO ZAKONU platili 10.000KM drzavi sad nebi morali platiti 2500KM?! :) :) :)
A ako plate u roku 8 dana 1250KM :)… pa se vi samo zezajte sa drzavom … :) :)
hahaha, zato osude kaznom zatvora za 2 m drva
Bravo za vlasnike! Nema smisla plaćat porez u ovoj državi. Skupimo 7 milijardi godišnje, nešto se vrati firmama, 1,3 milijarde političari uzmu za nerad, još toliko ostale budžetlije, ostalo ode u aute, putovanja i rate kredita. I dalje imam rupate puteve, živice sa svih strana, državne firme zatvorene, podsticaji minimalni, socijala minimalna, dječiji doplatak nikakav, veterani se ubijaju, zdravstvo u dugovima, pa čak i Elektroprivreda kašlje. Đe su milijarde?
cek malo, pa jesul vratili ovih 50 ili??
DOKAZ DA SE OVDJE ISPLATI BITI KRIMINALAC !!!
Najjaca drzava ikad..uzmes 100 milja na crnjaka i platis kaznu 5 milja i budes hadzija..
Super motivacija za lopovluk
pa ljudi masno platili sudije. vidi se iz aviona. Tako sistem funkcioniše. Samo moje glupe Bošnje terorišu sopstveni narod. Ostala 2 sisiaju državu i bogate se. Ma šta ja pričam, nema države, nema ničega.
Tobe ya rabi tobe estakfirullah
Pa kada Covic tako lijepo je nagradjen, zasto ne bi i Firme bile? Bas ste sitnjicavi, uzas...