Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto nisi pito aliju kad ste rusili jugu, sto sad pitas
ja i pokret islamske poturcene omladine sto je skracenica mog nika, mi cemo uputiti protest i izadji narode bosnjacko hercegovacko bosansko bosonski i da strajkujemo i poneste kamenja za usa ambasadu i da istjeramo hareta i zeljku pred narod da kazu odakle placaju pinkov avijon za prevoz a ja idem biciklom sto kilometara do najblize prodavnice i neki dan su mi ga ukrali sigurno neki zlocinacki srbi komsije al trazijo sam da se selim u ove getoje sto zovu medju svoje i tacka.
placaju mu pinkov avion. ovo se niam nadao od zeljke a ni od Harisa i izdajnici placaju a narod nema hljeba da jede i kako to i necu glasati vise za njiha, ja sam samo za serijat i tacka to je sto penzija za nase hrabre borce i one sto su zasluzni za paljenje kuca i ubistva onih srpskih zlocinackih baba ako su koju zatekli i svih onih zlocinackih svinja i krava i tacka i slavna brdsko planinska pjesadijska kopneno vazdusna nesalomiva brigada starki i lonaca i serpi i tacka!!!
zasticenih svjedoka 90%? a ko ce da ih stiti? ako su ludi, mozda...
imam jedan prjedlog. PUSTITE GA NA GRBAVICU KO FOL; POBJEGO. PA NEK MU RAJA SUDI
pipo konju, bas ne citam tvoje povracotine, znam sta pises napamet, nego, stvarno te dugo nije bilo, jesil zaglavio kod dodika, il u nekoj ludari na zapadu?
gde si pipo bre, jel te to dodik privremeno pustio na slobodu, nije nasao nikakvih pojaseva, samo glupe knjizice koje je bacio u kantu za smece, ko veli, haj nek budala ista pise, da ne zaboravi pisati.
ko placa za svoje izrucenje? il da ne bi spanci, ajoooj...ovo samo vas glupi zelja i jos gluplji hare magare mogu da plate iz promocije svoje stranke glede predstojecih izbora, a mozda i fondova merhameta svjeze pristiglih iz pustinjskih izvora nafte!!! bleeee
jel vi i malo mucnete tim svojim ludim glavama, kod vasih, ima se, moze se, za \"nasu stvar\" uvijek ima!!! Nije lud da placa avion za vlastito izrucenje, a Zeljko Mitrovic ne radi za merhamet, nego za lovu!!!
opet glupi bosnje, pa pinkov avion su platili VASIIIII!!!!
@hipoteka. Pipo4EVER sada si uzeo nick hipoteka i pises za sarajevo-x za pivu.. Promijeni malo stil, lako te provaliti.. @SRB-OUT Ovaj film \"SRBI-NAPOLJE neces nikada gledati..Nego smrdi u tom toru od 24% teritorije BiH gdje vas je svijet smjestio da vas Srbi i Hrvati cuvaju da se ne sirite kao kuga i budi sretan dok si tu, jer lako se moze desiti da uskoro putujes za Andoliju.. Pun je kur.ac civilizovanoj, krscanskoj Evropi tipova koji su zaglupljeni islamom i nemaju tolerancije za normalne ljude.. Bosna i Hercegovina su zemlje krscana Srba i Hrvata tisucljecima, i vi tu ozete samo da ga flautate kao i obicno..
Ma šta da napišem-bombu u usta i u dupe i raznesi monstruma ispred BBI!!!!!
Naravno da ce istina pobijediti. Dozivotno ces guliti u najgorim uslovima, djubre cetnicko.
Macom u celo,kao ono KRMKA.
ANA TRISIC BABIC SA BORISOM TADICEM, VUKOM JEREMICEM, BARASINOM , SPIRICEM I OSTALIM NEPRIJATELJIMA I RUSITELJIMA DRZAVE BIH-E SVE MOGUCE SU POKUSALI DA SE SRPSKI MONSTRUM KASAPIN SILEDZIJA NE ISPORUCI BIH-I! OVOM SRPSKOM MONSTRUMU TERORIISTI MJESTO JE SAMO U ZATVORU U SRED SARAJEVA I TO DA GA CUVAJU EKSLUZIVNO SAMO BOSNJACI I PRAVI HRVATI! NIKAKO GENOCIDASI NA CELU SA LJUJICEM I BARASINOM! OTVORIT CE MU VRATA DA POBJEGNE SA VEC LAZNIM PASOSEM KO STO JE TO VEC DESETINE PUTA POCINIO SPIRIC POJEDINIM SRPSKIM KRVOLOCNIM GENOCIDASIMA! NAPOMJENUT DA JE SPIRICAVA FAMILIJA UCESTVOVALA U GENOCIDU NAD BOSNJACIMA U SREBRENICI! PROBUDITE SE DOK JE VRIJEME STA VAM JOS PRIPREMA SPIRIC SA KRESICEM I LJIJICEM! PREBIJANJE KOSTIJU I BUBREGA, LZNE OPTUZBE I PROPAGANDA! OHR -U SE TREBA POSTAVIT PITANJE ZASTO NA SVE VAZNE FUNKCIJE SU JEDINO JUCERASNJE U*ICE BOSNJAKA?! BOSNJACI SU U SRPSKONAZI GENOCIDNOM KRVOLOCNOM APARTEIDU ZAHVALJUJUCI SE OHR-,, EU-I , TIHICU ITD!