Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vam babini
Nista novo od vlasti , ovaj kraj je uvjek bio zaboravljen od Sarajeva ( mislim na vlast), samo su ga iskoristavali kako za predizborne kampanje, tako i za mnoge druge stvari , za uzvrat taj narod bi dobio obecanje ili ti ga potplate dva-tri konja u vladi USK i to je to. Da dodam da ta ista Krajina je isto tako bila ignorisana od ostatka BiH ovaj put se misli na cijelokupni narod, to se vidi po podrzci i komentarima ovdje. Da je kojim slucajem Dodik izvadio zub ovdije bi bilo vjerujem preko 1000 komentara a ovako nije vazno pomena
Vrijeme bi bilo da napaćenom narodu iz naše Krajine neko jednom pomogne.Narod koji je dao sve da spasi ovu državu sada je rasut širom svijeta zbog toga što im naše vlasti ni poslije rata nisu omogućile da žive od svog rada .
upucujem podrsku tim jadnim ljudima sto nisu dobili placu vec 5 godina, kao da njihova djeca ne trebaju jesti...