Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@MBB Sud BiH je odbacio optuzni prijedlog tuziteljstva u slucaju \"REKET\" Unatoc izjavama svjedoka, audio-video zapisima, \"casni suci\" u obrazlozenju svoje odluke, samo su kratko porucili Nema elemenata o pocinjenju krivicnog djela
Lopovi svih balkanskih zemalja ujedinite se i izvrsite kolektivno ubojstvo
A gdje je optužnica za \"Reket\"??? A toliko dokaza.
kakooo, ŠTA ĆE SAD FTV, NEĆE IMAT PO KOME PLJUVAT JER PO GAZDI NESMIJU A ZABOLI DODIKA ZA NJIH????? pa o čemu će sad pisat mediji pd kontrolom gulagumdžije?????? ma triba njih poslat u sarajevo tamo bi ih siguno osudilo ako ništa za gašenje Herceg Bosne jer im je to najveća krivica. SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA.