Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vladika zaboravio da je na zemlji nane fate crkva, o tome nikada ništa nije izjavio
Nek se grade crkve, bolje nego dzamije.
Kakvi su to čaršafi na njima?
love is in the air
Ja bas mislio otvaraju neku fabriku.Radno mjesto za jednog i opet na grbacu narodu.Za utrosene pare mogli su ga odmah isplatiti i poslati u penziju.Kad ce narod jednom shvatiti da se ne zivi od toga.
ma dok ste vi tu svoju ljubav čuvali u svoja četiri zida sve je i bilo nekako ok.kada ste je počeli širiti van zidina tako je i počelo sr..nje
Gradimo ljubav: Znaci bice prcaze...samo vazelina pripremite.!!
Ajd vladika ne seri, kao gradimo ljubav pa onda postavite ikonu Popa Mace kao sveca. Za one koji ne znaju Pop Maca je četnički pop koji je u 2 svjetskom ratu pobio više Srba nebo čitava Handzar divizija zajedno...Toliko toj instituciji i njenim namjerama.....Lagano kanoniriran smješi se sa svoda sve sa aureolom
Neka je sa srecom Bosnjanima pravoslavne vjeroispovjesti
Voda, vatra, snijeg, kiša, vjetar...pomaže Bog domu ovome i onome, ukućanima i svima prisutnima. JOJ ALA SE UVALIH!!!
Samo jos jedan od zlocina krvoloka iz ARBiH
U međuvremenu blagoslovimo tenkove i artjeriju, veličamo osuđene ratne zločincei dajemo podršku nacionalističkim političarima koji šire mržnju.