Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se budale sastanu tu pametni ne opstaju :D
Odlicno, gradite sve zivo sto se moze izgraditi, veliki projekti, zaposliti 500.000 nezaposlenih iz BiH.
Senzacionalno,dosli ljudi dogovorit ekonomske aktivnosti za svoju korist a za stetu Bosne i Hercegovine,da zajednicki gradimo infrastrukturu Srbije i dijelimo troskove. Ali Bošnjo i to pozdravlja,Bošnjo je cudo neidjeno.
BiH nema vladu. Ovaj naslov je potpuna glupost. BiH ima savjet ministara i predsjedavajuceg i to po ustavu nije vlada niti funkcionise kao vlada. Ocajan pokusaj stvaranja imaginarne slike o nepostojecoj drzavi..
sad cete da vezete zastave sa srbima ... hahah
''Srbi i Bošnjaci moraju da žive zajedno, rekao je Vučić, i istakao da 'ma koliko imali usijanih glava i onih koji misle drugačije, ne možemo jedni bez drugih'. '' jedini srpski politicar s legitimitetom koji je eksplicitno rekao da mir i suzivot nemaju alternativu. dakle, bez obzira na price velikih bosnjaka i velikih srba, vucic zasluzuje postovanje.
On zaslužuje moju tuki
svi oni koji zele rat neka im bude u majci
hajmo negativci i nacionalisti koji ste zatrovani mrznjom sta kazete sada....
ona dvojica u sredini su vladari, a oni sa strane prevodioci na dijalekte naroda i narodnosti, ampak i sa ekavice na ijekavicu... :))
Denise, traži bankovnu garanciju, ništa na riječ sa ovim.
fali nama nacinalisticka stranka....vidis da cetnike setaju po gradu i niko ni mukajet, ko da je to najnormalnija stvar
rudonja.....dolazili ste na tenkovima a vraćali se na traktorima, i opet ćete! :))))
Ok, a vratićemo vas u mrtvačkim kovčezima prugom Brčko -Banovići heheheheh
Znaci pocinje pripajanje :O
u duhu tradicije zastava je okrenuta naopako.