Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god da formiraju, biće bolje no 25 godina crvenkapica.
James ne brkaj Tuzlu kao grad sa Kantonom u kantonu zadnjih 20 godina (otkad su formirani kantoni , a ne 25) uglavnom je vlast imala SDA mozda na vlasti nisu bili ukupno dvije godine.
@joha ocito si zaslijepio kao bik crveno.
Ima li Bosanaca i Hercegovaca u vladajućoj kaliciji u TK ?
Najbolja opcija DF,SDA i NAS SeFER.Bravo.
"Vaš" Sefer, odnosno seferovci, su koalirali sa svima i prelazili preko noći u druge stranke da dobiju fotelje, glupsone.
SEfer je pravi bosanac mada nije rodom,ali veceg bosanca nema od njega i naseg ljiljana Zeljka nama pravim patriotama su dragi i bosanci i bosnjaci isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je l' se meni čini ili ovi iz TK uvijek prvi formiraju vlast.
Prva im i padne.
sta spijun sefer-boris radi u vlasti, zar je on bitna civija nakon ovih izbora ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
polako, posložiće ljudi sve na svoje mjesto.. Željko nije foteljaš, dokaz'o je to pružanjem Čoviću 5. ministarskih mjesta
Fasisti Covicu, izgleda nema ljude za te fotelje, prepusta onim ko BIH iznutra unistava
Komšić, prvo pa SDA. Ma bravo. Šteta što HDZ nije ušao u skupštinu, sada će DF morati popunjavati hrvatske pozicije, a on obećao Čoviću sve.
Nije mi jasna koalicija nikako, znaci DF pravi gresku kao sto je SDP, a bps sa sda, od kada to Sefere?