Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' ih Nijemci čitaju k'o bukvar, svaka čast !
Hirurški precizan Adis Ahmetović
Njemci su daleko pismeniji od yugobalia koji izjednačavaju Bakira sa separatistima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Živjela Bosna i Hercegovina najstarija država na Balkanu. Prezivjela je ona i gore rušitelje.
Dva od tri naroda nezadovoljna državom, ali eto, krivi su oni, nisu krivi ovi.
Srbi nisu zadovoljni hrvatskom državom pa su stvorili rsk na kome je krivca
Pa dobro. Sve je tu jasno - Mile je u diplomatiji izgubio svoje prednosti koje je imao, samo zbog svoje lične koristi, a koja je merljiva jedino milijardama. Zna li iko, koliko je firmi u RSu " palo" pod najezdom Ruskih tajkuna i koliko se para sakupilo na Milokradovim računima? E pa Nijemci su sabrali 2 i 2 i sada će ispostaviti račune. Sada su ga i Slovenci poćerali, a tek kada se pojave ljudi - firme koje će uzeti EPRS, autoputeve i ko zna šta još.
Vladajuće stranke njemačke okrivljuju sve tri strane a vi opet samo milu i Dragana spominjete
Kad vi ne znate, onda će vas drugi pogurati. Ali, ovo guranje ide od izbora do izbora. Mora da je do naroda onda?
Hoće li Sejdo i Bakir reći da se Njemačka ne miješa u unitarnje stvari BiH ...?....ili ...neće?
Valjo nam je putin sto je poceo rat pa sad deru njegove jarane
Sljedeće izbore nema nikakvog opravdanje ko udje u koaliciju s HDZom a može drugog partnera izabrati.
uvedite da se mogu kandidirati dva puta a ne vječno.oni bi tu da ostanu do smrti.
ide mile elikopterom u covicevu haciendicu. kao nekad slogirani franjo i sizofreni slobodan. samo sto oni nisu franjo i sloba, a ni vrijeme ni okolnosti nisu kao sto su bile nekad.
Ma nemojte molim vas pa tu je europejac štovaoc euroatlanskih vrednota, sin bogatog šofera milionera iz dobrih Titinih vremena.
U Jelahu oskvrnut spomenik i razbacani vijenci za hrvatske branitelje Sarajevu!!!!! O tome nista ne pisete!!
Hrvate i Srbe a i nas trebaju voditi političari koji nemaju veze sa nacionalizmom,ratnim dešavanjima 90tih.Mora se raditi na pomirenju da bi nam fukcionisala Bosna i Hercegovina.Ali isto tako svi moraju znati koji se prave englezi da ko bude čačkao granice da ćemo stati u odbranu 🇧🇦 ,nisam musliman ali ja druge države nemam.Što nam treba ponovo rat koji bi nas vratio unazad 20 godina ? Uhapsiti Dodika i Čovića a i Bakira
A Jelah i unistavanje hrvatskog spomenika, ista....??????
Zabraniti nacionalne stranke u BiH to nam je najveca rak rana
A Bakir? On kao ne uništava... Od svega toga ništa ako sva tri naroda ne nađu rješenje. Čak bi bilo najbolje da ga zajedno nađu. Ako ne, najgore će proći oni koji nemaju ekonomske perspektive.