Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEMOKRATIJA VLADAVINA NARODA-PO ISLAMU VLAST PRIPADA ALLAHU. ..
hahaha, lud je veceras bio u onoj emisiji. ali iako izgleda neozbiljan, imao je u mnogo slucajeva itekako poentu.
SEKULARIZAM OBEZGLAVIZAM.ISLAM,A NE DEMOKRATIJA.VJEROVANJE,A NE ATEIZAM.SRECA,A NE NESRECA.
Nije valda MIRNESE-da je ban,tako-tobe jarabi,tobe stafila\"kako im to ide opeta za rukom-BISMILA\"-to je ochiti odraz ,Kulture i Obrazovanja,nasheg>BOSANSKOG NARODANarode,glasajte za jedne te iste\"PONOVO nastavljamo DA vas, KRADEMO\"sve dok se ;VI: neopismenite!!!HARAM,end HALAL vam BILO!!!
o dje si ti? pa zar ces opet da nas maltretiras?
Mislim da bi bila dobra ideja da Mirnes udje u parlament BiH, da ga malo razdrma. Mislim da bi tamo bio veliko pojacanje za Bosnjake i da ima energije da se bori sa Dodikovim fasistima.
Mirnes dosta dobro opisuje politicku scenu u BiH. PROBLEM BOSNJAKA JE TAJ STO SVOJE GLASOVE RASIPAJU NA VISE STRANAKA, STO SDP KOJI POSTAVLJA SRBE I HRVATE DA VLADAJU BOSNJACI I STO JOS NIJE PREZALIO SFRJ, STO ZBOG TOGA STO GLASAJU PO NAVICI ZA IZDAJICE IZ SDA, KOJI BI IZDALI RODJENO DIJETE, STO ZBOG MEDIJA KOJIMA NE VLADAJU U VECINI BOSNJACI. BOSNJACE, GLASAJ ZA JEDNU STRANKU BEZ OBZIRA KOJU OSIM IZDAJICA SDA!
Po njemu jedino on ne laže, i nijedna mu opoziciona stranka nije dobra. Ako je tako zašto do sada njegova stranka nije prepoznata kao bitan politički faktor?
ma sta se oni javljaju. srusili su aprilski paket i priliku da BiH bar malo napreduje. dabogda vise nikada ne dobili nijednog glasa.
NE VALJA STO BOCKAJU BPS, IPAK SU OBOJE OPOZICIJA...