BOSS
0

Vladajuće stranke lažu

FENA
Mirnes Ajanović
Mirnes Ajanović
Predsjednik BOSS-a i kandidat za državni parlament Mirnes Ajanović optužio je vladajuće stranke za širenje laži u predizborno vrijeme.

"Treba dati priznanje vladajućim strankama, a posebno SDA i Stranci za BiH, na hrabrosti zbog ponovnog izbornog laganja i obećavanja da će ako oni ponovo dobiju vlast osigurati dobre penzije, zaposliti nezaposlene, zaposlenim dati dobre plate, izliječiti bolesne koji nemaju novac ni za osnovne lijekove, odužiti se boračkoj populaciji i svima sve želje ispuniti", stoji u BOSS-ovom saopćenju.

Ništa lošije ne laže ni tzv. opozicija, tvrdi dalje BOSS, posebno SDP koji čak laže da nije ni vlast, ali i BPS Sefer Halilović, Narodna stranka radom za boljitak, stranka koja se zove Naša stranka i sve ostale koje su mudro šutile u vrijeme mandata kada je trebalo izvršiti obaveze opozicije u vidu žestokog suprotstavljanja vladajućim strankama u pljački građana i uništavanju dostojanstva istih, a sada se svakodnevno licemjerno predstavljaju kao zaštitnici građana koji vode u bolju budućnost.