Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ostali kantoni se trebaju ugledati na ZDK kanton... ne treba gledati ko je iz koje stranke ako je u interesu svih nas a pogotovo omladine koja odlazi iz dana u dan. Samo naprijed...
Hvala Vladi ZDK, ja sam bio korisnik jednog od ovakvih poticaja i uspio sam startati obrt i danas živim od toga. Sve slične poticaje treba podržati jer ovo je prilika za mlade da pokrenu svoj vlastiti biznis.
Koliko danas imamo omladine koja završava fakultete a nema prilike za pripravnički da odradi a kamoli za posao. Ovakvi poticaji će pružiti priliku mladima.
Gospodine premijeru statistika je jedno al realnost sasvim drugo al u svakom slučaju hvala na sličnim poticajima jer svaka pomoć je dobrodošla.
Sve pohvale, stvarno se obradujem kada ovakvu vijest procitam.
đaba bacate pare...
legalna krađa