Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo, viši nivoi vlasti trebaju ukinuti svu podršku ovom kantonu dok se ne opamete. Drugo, otvoriti nove prihvatne centre u smrdskoj pa će onda srbočetnici koji puštaju migrante da uđu iz smrdije dva puta razmisliti prije nego opet zažmire na jedno oko ka im ovi prelaze granicu...
Vi kad bi ukinuli nama "podrsku", tj. kad bi Sarajevo sjahalo sa nas mi bi se preporodili. Najbolje bi bilo da nas odcjepite od vas.
Interesantno je da Bošnjačka politička ''elita'' klepnula ušima kao da je problem migranata samo provblem Bošnjaka, FBIH, USK ili SA kantona. Kao da RS ali i SRBI i Hrvati žive negdje na marsu im i bave se problemima planetarnog sistema. Čak su dozvolili sda RS i Dodik bez imalo oklijevanja kažu : to nije naš probleme niti će migranti biti u RS na bilo koji način.
Dočekali ste ih raširenih ruka kao i Srbi ruske tenkove na Palama! I u Sarajevu također...sad nam se to obija o glavu a tek će da se zakuha, Bosna je "čep"
njemacka nece nikoga više primati radi svakodnevni silovanja itd i pritiska naroda zato ce drzave potom BIH dobiti para i ost samo da ih zadrzi