Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Vlado KSarajevo , samo vi nama ozakonite da možemo ići u privatne ordinacije. Za svoje pare hoću da biram ko će da me liječi.
@SAE540 ... PA NORMALNO ... AKO MI SVAKI MJESEC UZMU SKORO 1500 MARAKA ZA PIO I ZZ VALJDA IMAM PRAVO DA IH POTROŠIM GDJE JE BOLJA USLUGA, TJ GDJE SU DOKTORI KOJI ZNAJU NEŠTO A NE KO OVI GLUPANI PO DOMOVIMA ZDRAVLJA I KCUSU
Uredno su primili plate za ova dva mjeseca u kojima nisu radili. Sramota
Pa može li zdravstveni sistem funkcionirati bez pravnika, čistačica, vozača,tehničkog osoblja, kuharica,servirke itd.Pa i oni trebaju biti nagrađeni prema svom radu.Ili će Foto dovesti ljude sa ulice,a mogu i ti nemedicinari formirati svoj sindikat.
Nevjerovatno kakvu igru igraju i tim Vlade KS i Edo Selimic na celu ovog jadnog sindikata. Pa zar vam nije jasno da je Edo Selimic njihov covjek i clan DF-a..Pa on igra zajedno sa njima. Oni mogu biti u strajku dok Edo ne ode u penziju, a to je vrlo brzo. Tako ce Edo Selimic biti heroj, ostaviti ovaj problem jadnicima, a Vlada KS neka svako malo mijenja misljenje o tome da li je nemedicinski kadar uopste potreban u zdravstvu ili su oni samo servis svake zdravstvene ustanove..
NIPOŠTO NE PRISTAJATI NA OVE USLOVE. Sljedeće bi bilo, pristajemo povećati platu doktorima, a ne setrama, ili povećat ćemo specijalistima, a ne ljekarima opšte prakse itd. itd. ILI SVI ILI NIKO. LAŽU DA NEMA PARA. ĆAPILI SU MILIJARDU BUDŽETA, MORAJU IMATI ZA UPOSLENE U ZDRAVSTVU. NE BOJTE SE OVIH UBLEHA. TO SU MAHALAŠKI FAZONI DA VAS ZBUNE I REZJEDINE.
Forto, Konaković i Sofić nisu za ove pozcije. Neka svako radi svoj posao: Konaković kao nastavnik fizičkog, Forto neka šljaka u realnom sektoru, a za ovu Sofić ne znam, jer evo ni doktorica nije znala da bude. Kako ih nije stid da narod ovako prave budalama????
@SOSIC - zelenko - drži se ti ovih iz prvag saffa u Skupštini KS i želim ti da što prije napokon potonete. Voda vam je već tik, pod nosom. Srećno vam bilo po zatvorima!
Uuuuu mamu li vam kapitalistčku j....
Forto i Konaković ovu ministricu šaltaju kao neku marionetu. Ona huda veze nema sa životom, a kažu da nije ni neki stručan doktor. Kako može sebi dopustiti da je Konaković i Forto uče medicini, pa oni ne znaju ni svoj posao obavljati. Bože sačuvaj!!!
Ovdje ni Vlada ni taj Sindikat ne zna ni sta hoce ni sta moze. A nek Vlada pravi porodiliste bez icega i dalje budalasa
Procitah da nemedicinsko osoblje ne ucestvuje u zdravatvu,KAKo?!Evo kreni od one radnice sta bi bilo da te zene ne rade nista,mogu mislit kakvo bi stanje tad bilo u ovim famoznim ustanovama,ove u bijelom dame ni smece nisu u stanju da pokupe za sobom ne da brisu nesto cast izuzetcima,i onaj vozac sto te transportuje tegli te gdje god treba jer med. radnik nije u stanju nosila da izvuce a ne da te nosi zajedno s tim vozacem,uvjerila sam se to vise puta,ucestvuju ovi ljudi u zdravstvu itekako.FUJ
Ako Selimic pristane sindikat ce se raspasti 100%. Tako da nema sanse da pristane. A vlada zna sta radi zavadi pa vladaj!
a robov i kod privatnih robovlasnika neka rade prekovremeno za 5 stoja
edo🐒🐵🙉