Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da se ipak kaže vlOda TuzlOnskog kOntona :)
Oni koji studiraju u Sarajevu samim time su iz dobrostojece porodice, a ko ce mene sub sto studiram u tuzli, makar za kartu,,, ali nama jos hoce i da autobus ukinu.. Da sam iamo para i ja bi bio u SA
Primjer za druge! Svaka čast Vladi TK!
Svaka cast... Napokon se studenti TK mogu prestati brinuti o smjestaju...
Odlicno za studente iz TK...
Dobro je da neko misli i na studente !
Studenti TK odahnite, balgo vama, jadni mi u KS sa onakvom Vladom
Svaka cast za vladu TK. Treba brinuti za studente i poboljsati im uslove za ucenje kako bi mogli ovu nasu drzavu izvuci iz krize.
Aferim
S obzirom da se u zadnje vrijeme budzet jako tesko puni svaka cast ovoj Vladi koja je obezbijedila sredstva da izadje u susret studentima.
Ovo je svakako dobra vjest,studenti su nam naravno jako bitni.Podrska za vladu TK i njihovog azurnog premiera...