Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš lijepo ???? zar nije EU prinicp ukidanje granica ??? zar nismo već ispunili te uslove , EU ovdje samo stvara granice i finansir agranične prelaze i graničnu policiju , da to nije malo glupa investicija kada se uskoro ukidaju granice , mogli su nam neku tehnologiju dati ,napraviti Hidrocentralu , hidroelektranu , otvoriti firmu ????
Bas lijepo od Vlade SAD-a...
Kad zagledas imena, ko komanduje svim Bosanskohercegovackim institucijama, nigdje Bosnjaka !!! i Vama THANKS USA, jedini od rijetkih iskrenih prijatelja RBIH-e !!! Uvijek ste tu kad je potrebeno RBIH- i !