Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sa strane idu milijarde za gaženje osnovnih ljudskih prava....fucking ironija
Za gayevčine
Jel to ista ona vlada koja finansira Izrael u cinjenju genocida nad palestinskim civilima,pri cemu ubijaju i strane zdravstvene radnike i novinare?Da nije zalosno bilo bi smijesno.Oni su zadnji na ovoj planeti koji bi trebali da pricaju o ljudskim pravima.
sta cemo s ljudskim pravima u Gvantanamu i Gazi?
Sve ljudi vide sve znaju, al neće u hajduke niko
Nisam ni otvorio znao sam da ide to za gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
Treba nevladinim organizacijama zabraniti vanjsko finansiranje. Neka fino sjednu i nek zarade ovdje pare...
Svaka nevladina organizacija koja deluje u BiH finansira se sredstvima neke druge države, vlade, najčešće sa Zapada. Na putu ka EU te organizacije jačaju, utiču na zakone i sistemski mjenjau društvo u pravcu koji sponzori žele.
Od 10 miliona LGBTVLCD ce dobiti 9 miliona. Al et, pretrpit cemo i ova americka sranja samo nek nam drze pomahnitale komsije s vrata.
Jeftino vas kupuju domaće izdajice za samo milion maraka na deset organizacija da nam širite propagande nemorala lgbtžnj budala i ostalih transdžendeer baphometa
Suti, dobro smo prosli, neka nam samo ne prosipaju transgender bullshit.
Hahahahhaha ovo su pare za propagandu, ko je vidio od ovih ikakve koristi ja za svog života ništa
Znaci ide transa za Kurton revoluciju, Našu stranku, Seminare o pomirenju bosnjaka sa svojim krvnicima, koji uzgred ne zele pomirenje i montiranje optuznica bosnjacima koji ne pristaju na ucjene ambasadora dodika i covica
jel za palestinu ili za one koji se nepravedno drže u gvantanamu?
Šta je sa ljudskim pravima u Gazi
a pomozi.ba
Nek vam je sa srećom USA,da nema vas šta bi bilo sa nama?!Iako vas imamo,stalno nam nedostajete...
ukinuti sve nazive koje veličaju ratne zločine i zločince: gtrs, hb.