Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bijeda zakuca na vrata tad ljubav iskače kroz prozor.... popucaše bratski odnosi za čas...
Nemoj tako Žare, rs mora i može, hoće i smije da ima sve one stvari koje čine jednu državu. Tako i ambasadu... Pardon, ovo predstavništvo :)))
zarko koje si ti srece sto nece biti rata da da znas samo
Ta predstavništva su dodikova izmišljotina i mjesto za uhljebljenje poslušnih i zaslužnih stranačkih kadrova,to za ozbiljne države ne znači ništa,najobičnija kancelarija,čista farsa. Sve će on njih pozatvarat
pop čita molitvu za pokojno predstavništvo u Grčkoj :))))))))) i on je tu"dobar"par stoja €ora koja smijurija i glumatanje
Da u Duduku ima samo trun poštenja pa i patriotizma, posuo bi se pepelom, zatvorio sva ova nakaradna ptedstavništva otvorena samo da se uhljebe partijski vojnici i bez veze troše narodne pare ...! ! !
gdje li je ovaj do mileta kupio ovu blueberry kravatu da i ja sebi uzmem
Aha pocelo se zatvarati jos Dodika da zatvore
bahahagaggagagaghahahahahhahahahahahahah neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ipak smo braca hahaha
jazuk veliki :)
Sramota :D Zar tako mile bratskom grčkom narodu!
doso dodik da ga malo prosvete braca krscani
Zašto su svi zauzeli "klanjam-poziciju"...
Hajde da se i u Dodiklandu neka dobra odluka donese. Mali korak, ali dobar za pocetak.
Kriza brate i s druge strane Bosne
Vidi mog komse, rodila ga majka glavatog.
E ovo najbolje odslikava ono poznatu poslovicu "prijatelj u nevolji je pravi prijatelj"
Od grka mogu uvesti samo strajkove :D
Juce na Banjaluckoj berzi prodate obveznice Rs vrjednost 50mil. I niko se nepita kako je to moguce staviti pola BiH i prodati kroz obveznice. Dodik lagano 50mil. kermi dize a Sarajevo ima gripu.
Sire svoju pravoslavnu propaganu po svijetu