Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko od tebe glupane, slazem se...
@haha...mujo pa i do sad ste bili brojniji...nisi se zapitao zasto saka jevreja moze 300mil.arapa da yebe u mozak...moze jer nemate nista u glavi! a ti mujo si usao u vic...znaci kad su vama ti uspeli glupost od vere da uvale..pametniji su! @77 ne brini se ti za srbe! daleko ti lepa kuca!
Smanjene penzije u Šumskoj, jer treba para za lobiranje, treba braniti ono što je neodbranjivi, zato šutite Srbi i jedite korijenje dok Laktašenko lobira za vas.
oni lobiraju, a rs podijeljena na 2 dijela (u brckom) zahvaljujuci bošnj.ačkom natalitetu..ehheheheh bravo boš.njaci \"CEPAJMO\" SMRDE
Jeftino pišem mišljenja i stavove o nemogućnosti opstanka nakaradne nametnute ubuđale prošo rok trajanja Bosne. Nazovite u sledećih pola sata i dobićete potpuno besplatno i pamflet \'Privredno čudo - Balkanski tigar Srpska\'.
Nisu to bacene pare....radije bi to nasi lopovi potrpali u svoje dzepove.....znaci da je jako bitno