Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ih yebe, ne treba više pristajati na bilo kakve ucjene
Ma ne prihvaćaj ništa!!! Hoćemo feRendum!!!!! Hahahahaha
Ovo je cisto ucjenjivanje. "Ako necete kako mi hocemo, onda cemo mi sve blokirati?" Jedno sam u zivotu naucio: Na ucjene ne treba pristajati iz principjelnih razloga. Ako pristanete jednom, sljedeci put ce cijena biti samo veca. Nikad kraja. Ako oni mogu bez EU fondova, mozemo i mi.
Entitetska vlada 'radi' po svom običaju (opstruiranje države BiH), ali - u svakoj varijanati, kad je lova u pitanju, legnu na rudu... A, mora se malo 'pokazati mišići' (kržljavi) - *ebiga glumataju 'državu', valja njima deverat sa 'svojim' narodom...
u svemu dodik legne na rudu.
Uslovno . Dok ne dobiju pare
@instalator znaci, dodik iz sujete radi protiv interesa RS i Srbije a u interesima Federacije?
Državu Bosnu i Hercegovinu ne mogu predstavljati entitetski ministri. To je van pameti i neprihvatljivo!!!
kakvi beskicmenjaci. nista nemaju hrabrosti do kraja da izguraju
Popusili i robne rezerve za gaca nemaju pa morali prihvatiti😂
#ebem vam stoboga retardiranog
slika i prilika politicara koji odu na sastanak, a ne znaju sto su dosli...
Putuj evropo i posalji nammalo peciva....