Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja he.be.na diktatura.....treba uhljebiti familije od novih ministara lol ! I glu.pi cobani ce na kraju umjesto starih coban lo.po.va dobiti nove coban lo.po.ve ! Ista vrsta ubleha koje prodaje i SDA zadnjih 20..tak godina....nacionalni zastitnici....u prevodu- zastitnici narodnih para ! SIKTER
fotografija je blago rečeno-Katastrofa!
Puč u režiji Željke Cvijanović u korist bahatog diktatora iz Laktaša je počeo. Sječa Knjazova počinje. Malo koji srpski Knjaz iz Srpske će da preživi izdaju kume Željke. Kuma Željka i kum Knjaz Miloš Obrenović ko sestra i brat na istom zadatku.
SIKTER !
Primjer spinovanja! Stari ministri će u ambasadore, strana predstavništva. Direktori javnih preduzeća na druga radna mjesta, po institucijama kako ko raspoređeni. A lova koja je izvučena biće proglašena javnim dugom. U suštini, svi se omastili i napredovali.
znamo mi ko se pita, tog mamlaza treba promijeniti
Ko kaže da postoji samo jedna rupa u zakonu ? Mnogo novca izbuši čitav zakon da bude šupalj kao švajcarski sir. Jel tako ?
http://www.youtube.com/watch?v=xlfIlBzyXRA
Doslo vrijeme da se rasproda i ono malo preostalo.
Ludacku kosulju (Dayton) treba pod hitno skinut!!! U ovoj nagomilanoj administraciji samo uspijeva korupcija (sta i jeste primarni cilj). Treba ju se gradanske inicjative kao 1.Mart podrzavat i nadat se da sto vise gradana BiH izadu na izbore. Ovdje se samo mijanjaju lopovi, nema nikakvog napretka. Strateske odluke nezele da se naprave, npr. preduzeca PB Sarajevo, ZGP, Hidrogradnja, Elektroprivreda, Autoceste, ... ujedint pod hitno. Zdrastvo, PIO, Saobracaj i kom., obrazovanje, kulturu i sport. I to sve na drzavnom nivou. Autoceste bi se puno brze gradile, bolnice bi dobile puno bolju opremu, penzije bi bile vece. Ali nne, hoce lopovi kao Dodo, Cova i co. da sebi i dalje pune dzepove. A narod nek gleda odakle se vedri!
U Republici Srpskoj 153.535 nezaposlenih... -Najniža penzija i dalje je 160 KM, a najveća 1.598 KM -10.076 osoba sa fakultetskom diplomom nema posao (bolji dio BiH)
ovako se gradi sistem :) :) od svih problema, ..direktori javnih preduzeca su 'najveci' problem bra'o
DVERI POZIVAJU NA VELIKI PROTEST PROTIV VLADE SRBIJE: OVAKO VIŠE NE MOŽE (6. april) http://www.standard.rs/dveri-pozivaju-na-veliki-protest-protiv-vlade-srbije-ovako-vise-ne-moze.html http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotosak-sn/6111_441109419301857_299126732_n.jpg vise informacije na dverisrpske.com
http://www.youtube.com/watch?v=xlfIlBzyXRA