Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobice karinu, a pri tom im je taj njihov tamni vilajet sve siromasniji i siromasniji.
@gooUser1560182663 😂😂😂😂😂😂 E kakve ste vi budale a ti si jedan od jacih primjera...jeste li podmazali traktore??? To sto vi zovete “istocno” Sarajevo NIKADA ni nije bilo Sarajevo...Vi Sarajevo samo na slikama gledate ili onako kao pravi sumski ljudi sa brda! Uskoro traktorijada ako se ne popravite na vakat
Tješite se vi al dok je Fadila i njegovog gazde velike su šanse da će nas prodati kao i bezbroj puta do sada
Sutra: vlada fbih poziva rs da se dogovore o ukidanju entiteta.😂
Gdje li je onaj sad "Večita i prelepa Repubilka Srpska" ???
Hoće evo odmah idu da prenesu nadležnosti sa države na mjesnu zajednicu. 😁😁😂
ovi su se kolektivno napucali ludih gljiva
Ovakav bezobrazluk, anarhija i separatizam mogu proči samo u staroj dronfulji zvanoj Evropa, sreća pa se USA također nešto pita dok Bakir kao i uvijek ima pogrešne "prijatelje".
Sad nemat wza hljeba pa bi od federqcije harac... mrs cetnicka bagro krepaj u svinjskoj
Ovi lopovi sve satraše svojim glupostima, a pametan narod odlazi
Sekira Dodika PIC bahahahaah
Zasto da ne, kao prvo dobrinose od indirektnog oporezivanja prebaciti na entitetski nivo.Tim bi glavni izvor financiranja RS bio znatno umanjen.
@Kamenica pa sta se onda sekirate:):)
Još malo ako Bog da. Završit ćete kao i Martićeva Krajina ako Bog da. Podmažite traktore bagro genocidna, biće Bosna od Bužima do Plava.
Malo Morgen
ovi iz RS-a isto kao da su posenilili 😊
Nemojte biti naivni, ovo je jos samo jedan od dijelova plana dokazivanja nemogucnosti ostanka rs u BiH koji vlada rs provodi vec neko vrijeme. Konacan cilj je secesija. Znaju oni da vlada fbih nece pristati, treba im izgovor.
Ja stvarno ne znam zasto bosnjama smeta legalizam. Kunu se u njega a to sto je masa nadleznosti prenesena s ciljem stvaranja unitarne kvaxidrzave to nikom nista. Pa nece da moze! Nemojte ko Alija do podne jedno a popodne drugo.
Ja bi im to dao. Jer Dodik bi odmah povećao PDV na 25% da namiri budžet, a zatim bi slijedio kolaps Rs.
Điksone jedino moze izlijeciti NATO