Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sinoc, pos.lje aksa.m nam.aza sam gled.ao malo bn-tel., i mog.olo se vid.jeti koliko su ti sr.bi zao.stali, ...i pje.vali su oni pje.sme jun.acke!! u jed.noj pjev..aju oni skroz pono.sni o dus.mani.ma i odb.rani repu.blike sr.p.ske, haloo OD.BR.ANI!!!!!! pa gdje ste se to vi br.a.nili? jel mozda izn.ad sara.jeva sa gra.natam.a na ci.vile, ili u vl.ase.nici gdje ste od kuce do kuce isli i star.ce ubi.jali, ili mozda u dobr.ovolja.ckoj, gdje ste se bra.nili ??? bole.sni na.rod, sa bol.esnim mis.lima!!! kom.plex od tur.aka nikad nec.e iz.aci iz v.ase km.etov.ske krvi!!! ni.kad!!
Ja, Veliki Vođa, moja porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji stručnjaci i znamo sve životne tajne koje niko ne zna osim nas. Naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika celoga sveta treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine.