Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o kakvim ovaj autoputevima prica,nemaju valda opet neki izbori
Kume ako tako nastaviš da se boriš ima PC da se ocepi, kolevka vrati matici a Hrvatska da predloži Z4 PCK. Samo napred sa verom u boga za kralja i otađbinu.
Ima li tvrdog srpskog,ko u prvoj polovini devedestih.........dosadi mi svedska! http://www.facebook.com/ profile.php?id=734468882 give me!
mislim svaka cast, ali ipak 4 autoputa jedan kraj drugog na istoj dionici mozda i nisu potrebna cak i za takve metropole kao sto su Glamocani-BL-Mrkonjic grad. dosta su onaj Strabagov, onaj od onog Dodikovog komsije i onaj slovenski CPM-ov.
a sve se nema http://s6.ba.bitefight.org/user/bite/63798