Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo vredja srpski narod trazimo da se zabrani,za nas zastav BIH vise ne postoji strogo zabraniti u SRBIJI I REPUBLICI SRPSKOJ.... TI SI SVJETLOST DUŠE KAKVA SVETLOST VI STE TERORISTI VJEČNE VATRE PLAM MAJKO NAŠA ZEMLJO BOSNO TEBI PRIPADAM DIVNO PLAVO NEBO HERCEGOVINE U SRCU SU TVOJE RIJEKE TVOJE PLANINE PONOSNA I SLAVNA KRAJINA PREDAKA ŽIVJEĆEŠ U SRCU NAŠEM DOVIJEKA POKOLJENJA TVOJA KAZUJU JEDNO MI IDEMO U BUDUĆNOST ZAJEDNO
hukatuzla-previše se.reš! Čitam te duže vrijeme i baš jedeš go.vna po ovom portalu.
Ko je reko da nema sredstava..sredstava ima samo su na sigurnom ne znate vi sa parama raspolagat (DODIK)! A i u nas u Fbih nije nista bolje al mi nismo prodali sve firme! Najpametnije je vam da pogasite svjetla i izvozite struju :))))) jedino to jos donosi vam neki dinar inace za godinu dvoje cete vi doc ljubit nasima noge po Sarajevu :))))
Koji je tebi Q Nevene? Jesi li ti pametan? VRS se ne brine o svojim građanima koji hljeba nemaju da jedu,a ti bi da ukinu pisanje o srbima po portalima. Mozak ti je ljelja,ali baš!
daj ba nevene sta se lozis cobane, ni meni se ne svidja ovaj portal al sta ces ti na njemu doso si mrznju sirit, peace cobane :))
Vlada Republike Srpske treba da zabrani pisanje o srbima!!!!JER TO NAS VREDJA,STA VI IMA DA PISETE O NAMA?