Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo bi ti poselamio mat.er zato sto pozivas na oruzje, a drugo zelim istaci da vec ako neces da ti gradjani rs-a trose \"tvoje\" pare, (valjda ni ti ne zelis da trosis njihove) onda postoji jedno rjesenje koje se u civilizovanom svijetu zove MIRNI razlaz. prema tome suti i pusi proizvode nezavisnosti koju si trazio 90tih godina.
-Balkanski DIKTATOR....Vozi Mile traktorce ,pored njega Snjezana,a on njoj pjeva opet je snijeg Snjezana.
Bolesni staljinisticki mozgovi sa Sa-X - posto ste prepisali tekst od SRNE sto niste prepisali i drugi dio gdje se navodi koliko trose institucije u Sarajevu. Zajednicke institucije su ubjedljivo najveci potrosaci drzavnih para. Ali ne - to vam ne odgovara pa onda iznosite samo sta se trosi u RS. Vama sa Sa-X ni Sjeverna Koreja nije ni do koljena kad je u pitanju cenzura i manipulacija informacijama. Samo za razliku od Korejanaca mi imamo i druge medije pa znamo koliko ste jadni i pateticni.
svaki funkcionerčić u BiH, ponavljam u čitavoj BiH(razne vlade, opštine, javna preduzeća,...), ima plaćen mobitel, vozača i auto u prosjeku od 30-tak hiljada maraka sa plaćenim gorivom na raspolaganju. normalno kupljeno u \"najpovoljnijoj\" auto kući i punjeno na \"preporučenoj \" pumpi (isti auto, isti dan, i dizel i b95). Zanmljivo da MMF nikad nije postavljao uslove da se \"krešu\" ove stavke, ali je zato tražio smanjenje socijalnih davanja. Ne daj Mile RS, nikad ni tebi ni tvojima nije i neće biti bolje.
Sve je to nase (od nas sviju).
Naslov treba da glasi: \'Ima se, može se, Bogu hvala\'
Samo deri papke Mile dok mozes, hebo prosperitet kad ne mozes voziti drzavno auto!!!
s marsa pao UINO je jedina institucija koja funkcionise na nivou drzave i to su jedino ``odobrili`` i ``usvojili`` samo zato da bi vadili pare iz ``drzavne`` kase... a sva ostala polja tu drzavu ne priznaju... samo se ``kasa`` pika... pregledati - preslusati klip na http://www.youtube.com/watch?v=C9AdTpZeqk0 :p
NEDAMO VAM ! Mi radimo i imamo, vi štrajkujete i nemate.
Gledajte vi vase koliko trose ne nase :)
dajte nešto i nama , nismo primili plate već 11 meseci .
ovo treba razbucat\' jednom za svagde, fakat dosta ovog idiotizma, na oruzje da se protjera bagra
haj ne rise
ovo hitno treba riješit... sarajevo radi i plaća PDV njima u kasu da se oni prse sa svojim ministarstvima... FUJ