Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema sta drzava se mora za sve pitati, i o tome nema nikakve rasprave i polemike, da to moji sunarodnjaci brze shvate bolje bi bilo svima, sto hocu reci da svi konacno shvatimo da je BiH drzava, i sve ovo sto pojedini nasi politicari pricaju kako je rs drzava i da je drzavotvorna to je samo zamajavanje i skupljanje jeftinih politickih poena, dakle drzava bih je priznata u svetu i svim svetskim institucijama i organizacijama, a da bi rs postala drzava znaci moramo opet ratovati, jasno je da bosnjaci nikad nece dozvoliti da se bilo koji dio bih otcepi, posle svega sto su prezivili, genocid i ostalo, znaci samo ratom se moze pokusati cepati zemlja, i zato dragi sugradjani shvatite to i bice bokje i nama i komsijama bosnjacima i hrvatima.
jos jedna pobjeda srpske politike :D
A da ja vas, pitam nesto - Sta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza? A? Cutimo? Cutimo! Neprijavljeni Kinezi, 500 miliona, oni kopaju tunele, kopaju rupe, do Moskve, do Pariza, do Londona, do Vasingtona... Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete... Ko je srusio Berlinski zid, ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj, i gde je Isusova ruka...?
dodik sa svojim glasacima tjera segu... koji su naivci svi koji su glasali za njega... SDS je jedina prava srpska stranka koja bi na ispravan nacin vodila srpski narod do ostvarenja ciljeva... oni koji podryavaju dodika su obicni primitivci...
Ko je RS?
Nema veze, sve je to RS!
hahahhaha...ja cirkusa od genocidnog entiteta...
a nisu ni providni - \'ajduci samo nek je otimati
HEHEHEHEHEHEHEHE..........SIKTER !!!!!!!
a dje \'rvacki interes
“Zakonom se uvodi pravna nesigurnost kao manir ponašanja državnih organa, što je potpuno u suprotnosti s pozitivnom obavezom države da zaštiti imovinu, a ne da svojim djelovanjem potire prava i proizvodi potpuno novo faktičko stanje\" ne volim bakira sekunde, ali ovo sto je rekao - stoji
guzi ih bakire :-)