Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@xYz Turak nam kaze, isprdak Osmanske imperije..pa se ne ljutimo.. Missim ako ti je lakse, niko ne zeli multi kulti, sa takvima..ko bi ? Ko je divljak, sumnjak, asocijalac...neka se zatvori u svoje,ali jedan kroz jedan svoje....Sve radite izmedju sebe, u toj pecini svojoj, toru, kokosinjcu...Odahebite vise, u skokovima. Odite u mp3 -naopako. ..itd, itvise
turciiii, hocete multi-kultnu BEEEEE i HAHAHAHAHA......bice al\' kad Tihicu kosa naraste
Svaka ti čast \"Smrt Fašizmu\", dat je pravi odgovor ovim miševima iz rupe zvane Istočna vukojebina. Retrogradno nikad nije pobjedilo, pa neće ni sada.
@da O cemu ti pricas? Velika Kladusa, Bihac, citava ta regija je prije rata gravitirala ka Zagrebu, isto kao sto su i Jajce i Prijedor gravitirali Banja Luki. Ruku na sce, i Sarajevo i Banja Luka tada bili multietnicki. Vise nisu. I ko bajagi, ovo prije nije bilo normalno, a ovo danas jeste? U ovoj zemlji vec 20 godina nista nije normalno. Zaboli mene gdje ko hoce da studira; ne mora student s Pala dolazit u Sa, al mojne me te price da je ovo sto danas imamo prirodno i logicno stanje stvari.
joj ne seri tita ti. otidji u tz pa vidi koliko je studenata medicine iz doboja. dosta svijeta je otislo iz tz u n.sad i bg da na fultete ili poslovne skole poslije rata. ima dosta studenata koji su poslije rata upisali studije iz splita i rijeke u sarajevu. imam dosat kolega na faxu iz i.sarajeva.tamo uglavnom idu ljudi iz iSTOCNOG rs na fakultete. smrt fasistima sloboda ljudima!
BANJA LUKA je srpski grad SARAJEVO muslimanski..i to 98 % i jedan i drugi.. i noramlno je da srbi iz lukavice idu u BANJA LUKU da studiraju npr medicinu.. Nece valjda uzimati mjesto muslimanu u Sarajevu, akada zavrse otici us voju republiku ..Isto tako obrnuto.. Prije rata npr ZAGREB je bio puno blizi Kladusi ali su svi iz Kladuse isli u SARAJEVO na fakultet
samo nek je 100% čisto. nek se ne mješa s drugom vjerom, nek svako u svoje jato ide. etničko \'\'sistemsko\'\' čišćenje, raspirivanje mržnje, genocid, progoni, netrpeljivost, negiranje, mržnja... sve se jednom riječju može opisati, a to je FAŠIZAM Bolesni fašizam s kriminalom
Dijaspora ne seri majke ti samo laješ iz vana.
U \"bliskoistočnom\" Sarajevu i danas se čuju ezan i zvona, i dalje su u krugu od 200 metara:džamija, pravoslavna crkva, katedrala, sinagoga... i danas u mom ulazu žive: Novak, Sonja, Mario, Saša,...i zato porukama svima koji podvaljujući Sarajevu, opravdavaju postojanje fašističke tvorevine kao što je RS, Sarajv`o je bolan Sarajv`o, njega nemožeš pomjeriti ni istočno ni zapadno, istočno od Sarajeva su Bulozi, južno Lukavica, zapadno Ilidža, sjeverno Mrkovići,.. P.S. neka RTRS napravi emisju o multietničnostiu Banja Luke, pa će onda imati pravo da govori o Sarajevu i neka pozove za goste - stručnjake Ivu Miru Jovića i Dževada Galijaševića
samo ti iz dijaspore dođi da voziš taj tenk
tenkove i protjerati vladu kod vlade rsk
samo se tjesi istocni sarajlija... jelde banjaluka je i bliza nego sarajevo hahah
a ovo je najbolje, ..\"s tim da prihvatamo svaki oblik bilateralne saradnje između opština RS-a i FBiH, ..\" ????????? Ko kad gladan ide kakiti. Nazor.
Koje FAŠISTE cjela eu se ujedinjuje a oni nešto dijele, koji kretene žive na ovim prostorima.
ako je to tamo \"istočno sarajevo\" onda je sasvim logično da mi ovdje živimo u, za vas, \"zapadnom\" sarajevu. ako je neko bliskoistočan, to ste svakako vi hehe.