Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kenjaj kenjaj moj labude beli... htjeli ili ne, Nato je tu ... okruzeni smo Nato-om, ni u rusiju nije lako pobjeci... zato ove seoske varalice zeljne gradova i kenjaju jer ubrzo nece imati sta krasti pa ce opet pravda doci po njih ...
Dragi nas objektivni klix zasto nema vjesti o danasnjoj presudi Suda BiH dobrim bosnjanima za koncetracioni logor u Tarcinu?
hvala srbima sto sami sebi stvaraju neprijatelje i daju pravu sliku, da u buducem ratu ne dobiji podrsku i zaštitu od europe.
Budaletine ove u vlasti manjeg entiteta ali još veće ove budale koje podržavaju tu istu vlast a nemaju ni hljeba ni vode.Jad i čemer moji srbi zar nevidite kud vas ti lopovi vode.
svoja vi posla a ko hoce u NATO siroko mu polje..i javite se kad stignete :-))
Vlada Rpublike Srbske je donij
predsednik Mile je vec rekao...teritorija Srpske nikad nece biti NATO teritorija i tu je kraj svake price. Ko hoce u NATO neka ide, siroko mu polje. Putuj igumane za manastir ne pitaj i pisi kad stignes, javi se
Mile je 2008. izjavio da je u Srebrenici bio genocid ... slazes li se s Miletom?
@ScoobyDoo Mile lozi bosnjake kao cetniq slamu..RS nikada nece u NATO jer je predsednik u zavrsnoj fazi pregovora sa rasPutinom u vezi otvaranja 3 ruska ''humanitarna centra'' po ugledu na onaj u Srbiji. U igri su Mahovljani, Pale i jos jedna lokacija za sada nepoznata. Srbija isto tako pregovara o jos jednoj bazi..pominje se Avala ali ti razgovori su tek na pocetku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Djikani izazivaju veliki belaj. Okruzeni NATO clanicama, ne smiju prdnuti bez odobrenja. Kofrce se jer ih Putko koristi k'o kurton. Moji djikani moji :)
Samo mi nije jasno šta Vlada RS-a ima da odobrava ili ne odobrava međudržavne sporazume za koje naravno ingerencija ima država??? U državnim organima postoje LEGALNO izabrani predstavnici u organima države BiH koji dolaze iz RS-a i koji skupa sa svojim kolegama koji su izabrani iz Federacije BiH nešto usvajaju ili ne usvajaju. Zaista je nejasno do kada će se niži nivoi vlasti miješati u rad Države i stalno stvarati probleme???
Najvaznije je Radmanovicevo pismo 2008 godine a sve ovo oszalo je erendanje vode da se malo zagrije kako bi se lalse erendala.
Jedina drzava svijeta gdje se u dva grada jedne drzave ljudi igraju politicara u izmisljenim parlamentima i jos ih se placa za to. Eskperimentalni pacovi imaju bolje uvjete u laboratorijama od nas.
predsednik Mile je vec rekao...teritorija Srpske nikad nece biti NATO teritorija i tu je kraj svake price. Ko hoce u NATO neka ide, siroko mu polje. Putuj igumane za manastir ne pitaj i pisi kad stignes, javi se
@SuljagineFateMujoI takav scenario je cista naucna fantastika. NATO-vci jako dobro znaju sta se desi kada nepozvani dodju na teritoriju Srpske Republike, na kraju, nije davno bilo. Da podsetim, lanci, bandere, poneki ostali bez usiju a oni najsrecniji kuci se vrate bez gaca. Sto se baza tice, predsednik Mile finalizira pregovore sa predsednikom rasPutinom glede 3 baze u Srpskoj, Mahovljani, Pale a treca je jos uvek tajna. Sto se Srbije tice jedna je odavno u funkciji (Nis) a u toku su pregovori
@MileD na kojim si ti tabletama u pitchku materinu???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Doboro je ovo da se javno izjasnjavaju protiv. Samo će NATO ozbiljnije da zagrize.
BiH nije u NATO-u al je NATO u BiH....
NATO je oko BIH i Srbije, tako da geografski barem, mi smo u NATO-u
Vidi vlade i go.vana..hahah.. plan već usvojen ,vas niko ni ne pita za mišljenje niti je potrebno
Kazu genocidasi nece u NATO a OTAN u BiH od 1995 i ne ide nigdje kmeeee kmeeee pomazi putine ako muda imas kmeeeer