Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovoj dionici se ocekuje promet i do 12 automibila dnevno, pa se upozoravaju vozači na dodatni oprez ;)
POSEREMO SE NA POTURCENO 18%
Prošao predizborni medeni mjesec, ovo je za 35 km puta preskupo.
I kod nas je( ovo malo sto imamo i sto se placa) 10kf = 1 km!
Ni blizu, jesi ti ikada bio u Evropi i vidio kolike su tamo putarine?
Skupo
autoputa se zove 9 januar.? ili je izmjenjeno ?
autoput džikangrad - džikangrad a cijena džikanska za džikane naredio glavni džikan
Ova zemlja ne može nikad naprijed krenuti zbog gluposti koje dolaze iz Banja Luke odnosno Beograda, umjesto da su tih 36, 6 kilometara uradili prema sjeveru Bosne i Hercegovine prema Savi gdje je promet vozila x puta veći oni su faktički bacili novac.Umjesto da su uložili novac u autoput prema razvijenom svijetu prema autoputu Beograd-Zagreb.BL nije centar prema kome teži nezaposlena omladina. Ne znaju da je to Grac, Beč, Salzburg, Minhen.Njihovo rukovodstvo živi i radi u laži.
Pa i napravili su autoput od BL do Gradiške. Malo su se preracunali oko mosta na Savi, pa taj autoput završava nigdje, ali ako sidjes sa njega, do Gradiške je par km
cjenovna politika gora nego kod slovenaca za onaj njihov isprdak.....
Slovencima se moze
Realno koliko se obradujem ovim autoputevima toliko mi presedne kada se vozim njima preskupo preskupo preskupo preskupo preskupo
@drinsky1 Gresis lave Srbija je naj jeftinija na Balkanu
Ne znam kakvi gelipteri brane interese Federacije ali znam da je raspodjela novca od auto-cesta Federacije u budjet BIH potpuno van pameti. Federalne ceste trebaju da se koriste za razvoj Federalnih cesta i auto-puteva ili cak i brze zeljeznice koja bi bila i vaznija od cesta.
Oj 4 KM za 10-ak minuta vožnje dionicom od 30 km... Sramota!
kao da ima 100km da nije malo preskupo za običan narod
Nebitno koji dio BiH, svaki kilometar autoputa je zlata vrijedan.
POSEREMO SE NA POTURCENO 18%
Tako je, bas je zlata vrijedan, cak i vrijedniji od zlata, koliko kosta u bosni da se napravi.