Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li sta da vam odgovara?
Ono sto vama odgovara to je svestrano i opsteprihvaceno a ono sto je razumno, normalno, konacno doneseno... To vama ne valja jer nije kako ste vi zamisljali... I ja bi da g.uzim Lissu ann al ne mogu.
Vlada RS ne prihvata odluku agencije za statistiku B I H, dakle institucije koju je i ona prihvatila i pod cijim se nadzorom i realizirao popis stanovnistva? Sta sad hocete? Vase misljenje mozete okaciti macku o rep. Sta god se moze uciniti na putu da BiH postane normalna drzava ovi ce to i uraditi.Boli me ona stvar za njih ali i normalne ljude vuku u blato. Pored toliko normalnih naroda mi dijelimo zemlju sa ovim primitivcima.
i to vam smeta kreteni
baš me zanima kako će staviti van snage odluku kuju je donijela državna Agencija, a objavljuje se u Službenim novinama BiH
Ni aparati vise ne pomazu hahah
men jedino nije jasno sta je sad problem objava rezultata mene ko hrvata iskreno zaboli koliko ima srba I muslimana ovo nebi trebalo bit politicko pitanje
Gospodin Cvijanović je najljepši!🤓
... a koliko bi strana trebala imati agencija za statistiku BiH?. Čuj jednostrano?!! Nema, kujo, više strana. Samo je jedna BiH. Cijela i vesela.
Hajde, bas cemo vidjeti.
ja mislim da je sporno sto se sada pojavljuje cetvrti konstitutivni narod Bosanci i Hercegovci, a njih ima vise nego Bošnjaka, Hrvata ili Srba ;)
@Separatista ima ima i konstitutivno prisustvo Bosanaca i Hercegovaca je garant očuvanja teritorijalnog intergriteta BiH :)
Haha :D njih ni bilbordi ni plakati ni oglasi ne mogu promijenit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj stola možeš klizanje trenirati. dva hektara
I opet im tintare strse. Zamisli da je manji, ne bi se vidio od glava
hahahahahahahahahahaaha
vidi stola vlade vukojebine, kao da je switzerland
isto bijela kuca
hahahahahahahaha