Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani\"OZRENAC\" uzima pare od zdravstva, postto nije gola bijeda da pare uzima od EZ-e i to 98%,kao Sarajlije i moraju vracati uz ;Kamatu;dok to Ozrenac,mnogo pametnije radi,ocito se vidi da je veliki struchnjask u svom poslu za koji se shkolovao i sa odlicnim uspjehom fakultet zavrsio,jer to se obestinilo i kod izgradnje zgrade :Vlade \"REPUBLIKE SRPSKE,sanacije ;Rafinerije nafte>BROD,asvaltirao mnoge dionice,[puteve],itd,itd !Veliki pozdrav gos.Dodiku i celoj\"REPUBLICI SRPSKOJ\"!
Postovani\"OZRENAC\" uzima pare od zdravstva, postto nije gola bijeda da pare uzima od EZ-e i to 98%,kao Sarajlije i moraju vracati uz ;Kamatu;dok to Ozrenac,mnogo pametnije radi,ocito se vidi da je veliki struchnjask u svom poslu za koji se shkolovao i sa odlicnim uspjehom fakultet zavrsio,jer to se obestinilo i kod izgradnje zgrade :Vlade \"REPUBLIKE SRPSKE,sanacije ;Rafinerije nafte>BROD
SVINJA KEVARU MU POSRED SVINJSKI ZVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kevare vam vlaske !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tri konja debela jasu preko Bosanskohercegovackog naroda. I nek jasu kad imaju koga. Tolerancija i suzivot, susjedstvo (komsiluk) su od vajkada bili u BiH-a posebno cijenjeni. Dodjose konji (zao mi je te imenice koja oznacava plemenitu zivotinju porediti s ovim nasim konjima, van zemljacima, nadam se da mi dobri konji nece zamjeriti), i sve unistise. Dana jasu svaki na svoju stranu, a uzjahani narod niti vidi niti cuje. U ocima im bacili maglu, u usima cepove, a usta im zatvorili i kakoda mijenjaju kad niti vide niti cuju, areci nesmiju. Pozdrav....
nema se para. presusio telekom.
GENOCIDNI vrati pare ukradene postenom narodu i idi pjeske za beogradski pasaluk.
nesto mi je tuzan VAS tata dodik na fotki... 500 g nikad prezaljeni...
pa hajvane ozrenski, što onda daješ pare od zdrastva i potplaćuješ medije da možeš pobijedit na izborima, i očuvaš tu GENOCIDNU TVOREVNU koja će kad tad kolapsirat a i ti s njom skupa.... NO PASARAN!