Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaranica imama ni vidjela ni cula.
koja tebe \"jarane\" droga trese ? Da ti nije imam svršio u \"kahvu\" ?
12.04.2009. u 19:52 da se ja pitam kao sto se ne pitaju britanija, izrael, palestina, amerika i kao sto ni formalno formalne odgovore ne verifikuje francuska... i kao sto arapi ni na sto lose ni vrijeme ni crno zlato ne trose,.... hmmmm.... na svakom pedlju planete zemlje i sire, svako slovo juznoslavenske price bilo bi sveto... jos prije kraja drugog svjetskog rata pa do vjecnosti.
I teba da muzu državni budžet, prije će propasti nakaradna tvorevina. Isto tako šta manje rade tj. što manje zakona usvoje to bolje za našu Republiku Srpsku.
dijelovi ,,Dodikove\'\' pljacke drzave federacije i drzave RS - za one koji zbog drveta u glavi vide samo sumu: državni parlamentarci u ovoj godini za svaki usvojeni zakon dobili jednu mjesečenu plaću, odnosno da su porezni obveznici BiH za usvajanje pet zakona i amandmana koji regulira status Distrikta Brčko platili oko 1.026.000 KM. Također, 4.500 KM iznosi osnovna plaća delegata Doma naroda koju je dobio za samo jednu sjednicu održanu u januaru ove godine, 4.654 KM je plaća predsjedavajućeg Doma naroda BiH i njegovih zamjenika, a učinak je tek jedna ili dvije održane sjednice mjesečno. Nadalje, 18.000 KM iznosi četveromjesečna osnovna plaća svakog delegata i poslanika u Parlamentu BiH, a 256.500 KM mjesečno se izdvaja za osnovne plaće 57 poslanika i delegata. http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/skandalozno-novo-povecanje-placa-poslanika-parlamenta-bih
samo cekam kad´ce \"vlada RS\" da kupi i njemacke firme poput Daimler-a itd.. :-) mocni su u pm.. :-P
da u drzavi federaciji (ustanovljenoj 6.aprila 1992. koja je zacrtala i granice i drzavnost Republike Srpske) u vrhu vlasti ili moc odlucivanja ima barem jedan slican Dodiku domacoj i bjelosvjetskoj bandi bh ne bi sluzila kao ratna masinerija za pranje novca trgovinom oruzja i droge.
Jedna slika iz prelijepog Srpskg Teslića http://www.imgbox.de/users/6opuc/teslicizgibofbgofb.jpg a mundžosi mogu da poljube Dodika u muški ponos.
Sa radošću čekamo vaš napad, uvijek spremni. A sa FBIH i BIH možeš obrisati znaš šta. FREE SRPSKA
U doba privatizacije kompanija, r. sumska kupuje neku seljacku propalu kompaniju ! HAHAHHHAHAHAHA To ne kupuje r. sumska, nego Dodik, ovaj covjek vam je pokrao vise nego sto mozete zamisliti, a Borja ce biti jos jedna u nizu Dodikovih kompanija za pranje novca (kao i \"Eurosped\", takodjer dodikova za pranje novca !) Sto se prije osvijestite i shvatite da se bez FBiH nula, to bolje za vas. Vasa je buducnost u sjedinjavanju sa FBiH, ako hocete da imate jednake plate i penzije, a ne diktatora koji unisti kompaniju pa je onda kupuje ! r. sumska je los vic, sve sto ima je Banja Luka, ostalo su sve selendre, za razliku od FBiH sa 4 od 5 najvecih bh. gradova, samim tim i vecom sansom za zaposljavanje (ah da, zaboravio sam, vi svakako vec dolazite ovamo da trazite posao !!) Ako r.sumska ne bude htjela sa FBiH, onda cemo mi to srediti, to je duznost i zakletva svakog Bosnjaka i Bosanca, vas preko Drine (Dodik neka vam bude kapiten na brodu), a nama nasa OKUPIRANA TERITORIJA !
kupuj dodokrmce drzavne firme bih samo ti lijepo pripremaj drzavu...a odaklen ti pare???
@malausora jutro zemljak! ima dosta istine u tvom komenaru. ali zasto necistis dvoriste prvo svoje?
Nisam siguran da su opštinski funkcioneri odveli Dodika u tesličke sporedne ulice, koje su izgleda usmjerene na \"kraj svijeta\". Blato, rupe u asfaltu koji datira iz 60-tih prošlog stoljeća, dupli brojevi telefona, dalekovodni stubovi po dvorištima, obale i korita obje Usore koje teku kroz grad nesređene, poplave redovne, trotoari na prilazima gradu ne postoje, Destilacija Drveta i dalje truje narod i ribe nizvodno do Doboja....I kada će napolon biti izgrađena gradska toplana, kojom bi se zaustavilo loženje tehničkog bukovog drveta po kućama i stanovima, a gomile smeća i odpada od lagerovanja i rezanja balvana sklonile sa gradskog i stambenog okoliša! Bosanskim gradovima su neophodni kvalitetni i politički neovisni urbanistički centri, a mislim da je potpuno nebitno u kojem dijelu bosanske države se neki grad nalazi. Država je jedna i narod je jedan u bosanskoj stvarnosti, samo su snovi i zločinačka prošlost pojedinaca o ustrojstvu bosanskog svijeta različiti.
joj mu face isto cmar
Ma, mnogi pricaju kako vole svoju zemlju, ma sta pod tim podrazumijevali, ali osim ispraznih izjava za novine, obicno nacionalno obojenih, ne rade ama bas nista za dobrobit svih!!! Samo za svoju.