Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proglasavaj RBIH odmah mrs u pcku mtrnu vise
veli schmidt...kakav je ivo narod kad ni na ovu objavu rata...reaguje tako...sto ode na koncert halida beslica...
Sta ce Osmasi uraditi povodom ovog. Zamo vec, NISTA. U stvari pokrenuce neke besmislene zalbe, malo ce se narogusiti i glumitit da su zabrinuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi iz dijaspore kucaju rat rat, a svi pobjegli davno 🤣
Većina dijaspore su SDA, SNSD, HDZ ili Vučićev SNS glasači.
Ide 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Necete je dobiti po cijenu ponovnog sukoba a onda IMT je spas.
😠😠😠😠😡😡😡😡
Ja koliko se sjećam i FBiH/Kanton Sarajevo je dodijelila vojnu imovinu (Maršalku) Univerzitetu u Sarajevu, pa niko ne reče tada da je to otvoreni poziv na rat ili raspad Bosne.
Ruska kompanija Kaspersky koju zapadni zvaničnici dovode u vezu sa obavještajnim službama Ruske Federacije instalirat će “antivirusni” sistem u Vijeću ministara BiH. Isporučilac ovog softvera je kompanija Prointer koja se dovodi u vezu sa Igorom Dodikom, sinom predsjednika Republike srpske Milorada Dodika, piše Istraga.ba.
Meni su najjaci ovi sto pisu bosnjo probudi se. Evo i ja sam bosnjo i sta sad samo da bosnjaci zive ovdje jel to. I srbi i hrvati zive pod zastavom BIH pa nek oni laprdaju da nije njihova drzava koliko god hoce. Ljudi opstite se i uzivajte. Vikend je
Tako smo se opustili i 1992.
I ja sam poklonio ljubavnici komšijin stan. Samo ne znam hoće li se komšija buniti zbog toga.
No Comment
Eh eto gospon Konaković, Nikšić, Forto i vi ostala balavurdijo, da vas sad vidimo kako odgovoriti… Nikako, zasjeli ste sve može pokrepat pored vas vi ne ustajete..!!! Krenuo je otvoreni atack na našu državu Bosnu i Hervegovinu !!
Dodik i entitet rs, cijelu Bosnu vuce u jos vecu provaliju. Moze jer nema probosanskog jedinstva. Bravo za lidere bosnjaka koji se zaklinju u Bosnu i Hercergovinu kojima su ministarske fotelje vaznije od drzave. U entitetu rs nije Dodik ugusio opoziciju, vec su ga oni pustili da rade ono sto bi i oni radili.
Ukidaj RS
Pa ako cemo iskreno dala je imovinu za izgradnju zatvora koji je takodje drzavna imovina. Ne vidim problem u tome. Nisu dali privatnom licu.
Šta kaže Šmit HDZ izlaslanik njega samo zanima bošnjačka politika izgleda ....
Nista se nece dogoditi.
Kako rece Konakovic ADVOKATI rade punom parom razmiali bošnjace sta to znači ????