Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su prekucali igricu, ni ne trude se da sakriju nepotizam.
pa Šta će kriti kad je to normalno ovdje
Milis A-SDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogu reci da je ovo i ismijavanje ovaca
A ja cirkusa od države, da nije žalosno bilo bi smiješno
Ovaj je makar doktor specijalista i ima veze sa zdravstvom, a za ostale ministre koje nam SDA postavlja nemam rijeci, uzas
Nisam znao da ima gorih od SDA.
Može li se naći lista zastupnika koji su glasali ZA?
A države i sprdačine.
Ruanda je za nas svemirski brod:))
Nema tu veze SDA.To se znalo dok je 7 ili 8 stranaka pos vodstvom SDP dogovaralo vlast ,da ce ovi biti ministri
Ja Ministra ja i govana. Vakat je dizati sidro iz ove provincije i vukojebine !!!
Treba biti pošten pa priznati da smo mi, mislim na nas građane, digli ruke od ove države. Realno, osim nekih komentara po Klixu i portalima ništa i ne radimo na zaštiti i očuvanju države i njenih interesa. Ko bude izučavao istoriju Bosne isto će kriviti nas koji nismo ništa uradili 20 i kusur godina i koji smo nijemo gledali kakvo ovi uništavaju kao i ove koji su uništavali.
Ovi baš obraza nemaju, al ni malo!!!
Ne mogu da vjerujem, pa ovo je prosto nevjerovatno! Stvarno treba otići iz ove posrane države, pa neka sva ova govna sama sebi budu ministri, poslanici, gradonačelnici, itd.
Bolje nasi nego vlasi! ps. jugobalije mame vam se najebbem.
Digni se bosno sta cekate nemoze vam Bit bolje samo Göre i Göre
Momak radio kod njih u šiša baru , i isti ovaj ministar mu pravio obračun i kaže 17 + 8 = 24 fale ti kaže 2 KM . ooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ovo nema ni na Jamajki.